Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник STG щодо придбання Avid Technology, Inc.

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником STG з питань українського права щодо потенційного придбання Avid Technology, Inc. (Avid). Трансакція була структурована у формі злиття і, як очікується, буде завершена протягом четвертого кварталу 2023 року за умови одержання схвалення акціонерів Avid, погоджень регуляторних органів та інших звичайних умов до закриття угоди. Вартість угоди становить 1,4 мільярда доларів США.

Команда Sayenko Kharenko забезпечила проведення юридичного аудиту та супровід трансакції з питань українського права та тісно співпрацювала з Paul Hastings LLP, головним юридичним радником STG.

STG є інвестиційним партнером провідних компаній у сфері обробки даних, програмного забезпечення та аналітики. Фірма забезпечує досвід, гнучкість та ресурси для створення стратегічної цінності та розкриття потенціалу інноваційних компаній. Утворюючи партнерства з метою побудови портфельних компаній, орієнтованих на клієнта та лідерство на ринку, STG створює стійкий фундамент для зростання, що приносить цінність наявним і майбутнім акціонерам та іншим зацікавленим особам. Фірма займається трансформацією та створенням видатних технологічних компаній у партнерстві з управлінськими командами світового рівня. Портфель STG складається з понад 50 глобальних компаній.

Avid Technology Inc. – американська технологічна та мультимедійна компанія, акції якої допущені до торгів на фондовій біржі NASDAQ та яка розробляє системи цифрового нелінійного монтажу (NLE), програмне забезпечення для редагування відео та аудіо, програмне забезпечення для нотних записів, а також послуги з управління та розповсюдження даних.

Команду Sayenko Kharenko з корпоративного права та M&A, яка працювала над проєктом, очолювали старший юрист Ільгар Гахраманов та юрист Назарій Пилипчук. До складу команди увійшли юрист Аліна Килименчук та молодший юрист Дмитро Заячківський. Старший юрист Павло Ковальчук за підтримки юриста Анастасії Бондаренко консультував з питань інтелектуальної власності. Загальне керівництво проєктом здійснював партнер Олександр Ніколайчик.

Офіційні постачальники послуг