Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник IFC у зв’язку з запуском механізму розподілу ризиків з Креді Агріколь на суму, еквівалентну 40 мільйонам євро, для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Міжнародної фінансової корпорації (IFC) з питань українського права у зв’язку із запуском механізму розподілу ризиків у еквіваленті 40 мільйонів євро для Креді Агріколь Україна. IFC візьме на себе половину ризиків за сукупним портфелем на суму у еквіваленті 40 мільйонів євро, що буде спрямований на критично важливу фінансову підтримку мікро-, малих і середніх підприємств, зокрема аграрних та сільських підприємств.

Це – третя транзакція, здійснена IFC в Україні в рамках Програми гарантування малих позик IFC, яка підтримується Європейською Комісією через Європейський фонд сталого розвитку (EFSD). Вона доповнює спільні зусилля Групи Світового банку, метою яких є допомогти бізнесу залишитися на плаву та дати уряду можливість продовжувати надавати базові послуги та проводити невідкладні відновлювальні роботи.

IFC, підрозділ Групи Світового банку, є найбільшим глобальним інститутом, що займається питаннями розвитку приватного сектору на ринках, що формуються. У 2023 фінансовому році IFC виділила приватним компаніям та фінансовим інститутам країн, що розвиваються, рекордні 43,7 мільярда доларів США.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка у складі старшого юриста Олеся Трачука, молодших юристів Євгена Коваля та Софьї Татарінової.

Офіційні постачальники послуг