Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Робота Американської торговельної палати в Україні зараз важлива як ніколи – Президент США Джо Байден привітав Американську торговельну палату в Україні з 30-річчям

Робота Американської торговельної палати в Україні зараз важлива як ніколи – Президент США Джо Байден привітав Американську торговельну палату в Україні з 30-річчям

5 липня, 2022

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден привітав Американську торговельну палату в Україні з 30-річчям.

У вітальному листі, адресованому Палаті, Президент Байден наголосив, що ця історична подія відбувається в той час, коли відносини між Сполученими Штатами та Україною міцніші, ніж будь-коли, і проходять небачені до цього випробування.

«Оскільки український народ продовжує зазнавати насильства та розрухи через неспровоковану війну розпочату Росією, робота Американської торговельної палати в Україні зараз важлива як ніколи. Дякуємо вам за те, що ви є життєво важливим ресурсом для українців, в момент коли вони прагнуть подолати ці безпрецедентні виклики та побудувати вільні ринки, щоб служити вільним людям всюди», – написав Президент Байден.

Як зазначається у листі, Сполучені Штати залишаються відданими лідерству в світі, разом із нашими союзниками та партнерами, щоб відповісти об'єднано та рішуче на умисну війну Росії, яка принесла катастрофічні втрати життів та непотрібні людські страждання.

«Відзначаючи цю знаменну річницю, знайте, що я вдячний за ваші зусилля у сприянні міцному партнерству між нашими двома країнами та за вашу відданість у відбудові вільної, мирної та процвітаючої України. Розвиваючи торговельне співробітництво та підтримуючи взаємне економічне зростання шляхом експорту та створення робочих місць, ви також допомагаєте українцям в їх боротьбі за свободу», – Президент Сполучених Штатів висловив вдячність Американській торговельній палаті в Україні.

Вже 30 років Американська торговельна палата в Україні об’єднує та доносить спільний голос висококласних американських, міжнародних та українських компаній, які інвестували в Україну понад 50 мільярдів доларів і залишаються вірними країні й сьогодні, під час війни.

«Наполегливість ваших працівників, компаній-членів Палати, співробітників та їх сімей справді надихають нашу націю та весь світ. Дякую вам за все, що ви зробили, і за все, що ви будете робити надалі», – підкреслив Президент Байден.

«Ми вдячні Президенту Байдену за безпрецедентну підтримку та високе визнання роботи нашої команди та компаній-членів. Американська торговельна палата в Україні пишається бути голосом та об’єднувати найкращих інвесторів та роботодавців, які  вірять та інвестують в Україну з 1992 року. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Урядом Сполучених Штатів, яка посилить імпульс відновлення України, прискорюватиме економічне відновлення та формуватиме процвітаюче майбутнє України», – прокоментував Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

Повний текст листа доступний за посиланням.


Офіційні постачальники послуг