Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners повідомляє про підвищення до партнера

Redcliffe Partners повідомляє про підвищення до партнера

Redcliffe Partners з радістю повідомляє про підвищення Олександра Маркова, радника і керівника податкової практики та практики вирішення податкових спорів, до посади партнера з 4 січня 2022 року.

Практика Олександра зосереджена на податковому плануванні та оптимізації оподаткування, податкових спорах і розслідуваннях, а також на трансакційних податках. Він має великий досвід у проведенні юридичного аудиту, структуруванні транзакцій та консультуванні приватних клієнтів. Олександр також забезпечує юридичний супровід під час кримінальних проваджень, пов’язаних з ухиленням від сплати податків, консультує клієнтів у рамках адміністративних процедур та в судах.

Досягнення Олександра високо оцінюються міжнародними та українськими юридичними рейтингами. Зокрема, він визнаний лідером практики у сфері податків за версією рейтингового агентства The Legal 500 2021, а також рекомендований у сфері податкового права за версією Best Lawyers 2022. Він також високо відзначений як практикуючий юрист у сфері вирішення податкових спорів за версією World Tax ITR 2021.

Керуючий партнер Redcliffe Partners Олексій Сошенко коментує: “Підвищення Олександра є важливим кроком у стратегії зростання фірми. Я пишаюся відданістю та наполегливою працею, які Олександр та його команда демонструють під час роботи в Redcliffe Partners, і впевнений у його лідерських якостях та знаннях, які він нам показуватиме і надалі.”

Олександр Марков зазначив: “Я вдячний команді Redcliffe Partners, які підтримували і навчали мене, а також моїй команді. Я переконаний, що нові виклики та можливості сприятимуть професійному зростанню і розвитку нашої практики  та фірми".

Офіційні постачальники послуг