Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ПРАВЕКС БАНК продовжує працювати над подальшим розвитком безперебійної роботи відділень

Банківська система повинна швидко реагувати на будь-які виклики та сценарії розвитку подій. Із цією метою за ініціативи НБУ всі системно важливі банки об’єдналися для створення спільної банківської мережі – POWER BANKING. Це спільна мережа відділень банків по всій Україні, які будуть працювати та надавати клієнтам банківські послуги, навіть у критичній ситуації під час блекауту.

Перші підсумки роботи «пунктів незламності», а саме: у яких регіонах спостерігалося найбільше навантаження на чергові відділення; які послуги користуються найбільшим попитом у клієнтів; перспективи розширення чергових відділень та спільні ініціативи в рамках проєкту обговорили сьогодні учасники круглого столу «POWER BANKING: досвід створення мережі безперебійного доступу до банківського обслуговування». Захід було проведено «Фінансовим клубом».

«Зараз формується новий вектор в роботі банківської системи. Незалежно від того, клієнт якого банку приходить у відділення, йому приділяється велика увага. Ми намагаємося найти рішення для будь-кого, хто звертається до ПРАВЕКС БАНК. Усі банки об‘єдналися для пошуку кращих рішень для банківської системи та для клієнтів. Ми підтримуємо усіх клієнтів на випадок відсутності електроспоживання та зв‘язку у відділеннях іншого банку. Зараз завдання кожного фахівця на відділенні бути обізнаним в усіх послугах і можливостях не тільки свого банку, а й інших банків», - зазначила Людмила Кіндер, директор департаменту підтримки та координації роботи мережі ПРАВЕКС БАНК.

За словами Людмили Кіндер, безперебійність роботи банків - це вже невід‘ємна робота банківських установ і ознака сталості.

Зміни відбуваються не тільки у роботі відділень банку, а й у розвитку онлайн послуг. Наразі, ПРАВЕКС БАНК активно розвиває PRAVEX ONLINE та підсилює команду Контакт-центру, яка оперативно надає допомогу та супровід клієнтам з будь-яких питань.

ПРАВЕКС БАНК, який постійно вдосконалює та робить свої послуги більш доступнішими для клієнтів, продовжує забезпечувати генераторами працюючі відділення, щоб підтримувати безперервну роботу. Так, генератори були встановлені у всіх опорних відділеннях м. Києва та у 19 регіонах.

Нагадаємо, що в умовах блекауту в чергових відділеннях ПРАВЕКС БАНК для всіх клієнтів буде доступний певний перелік нагальних банківських послуг, зокрема:

  • отримання готівки (в банкоматах чи в касі);
  • платежі, переказ коштів (у касі чи в терміналах самообслуговування);
  • обмін валют (у разі наявності готівкової валюти в касі);
  • консультації менеджерів з фінансових питань.

Перелік усіх чергових відділень банку, які працюють при довготривалому відключенні світла: https://www.pravex.com.ua/press-center/spisok-adres-chergovikh-viddilen-603

Офіційні постачальники послуг