Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ПРАВЕКС БАНК продовжує підтримувати малий бізнес

ПРАВЕКС БАНК пропонує малому бізнесу найнижчий відсоток на зняття готівки в Україні та безкоштовну корпоративну картку на рік, адже одним із пріоритетів діяльності Банку є максимальна підтримка клієнтів.

Відтак Банк пропонує   тарифи із найнижчим відсотком на зняття готівки, а саме в нових тарифних пакетах для малого бізнесу «Start Business», «Profi Business» та «TOP Business» комісія за зняття коштів складе 0,5% у банкоматах ПРАВЕКС БАНК та 1% - в банкоматах інших банків.

Оформивши один із тарифних пакетів, клієнт також отримує корпоративну картку, яка упродовж року буде безкоштовною та має безперечні переваги:

  • Розподіл особистих фінансів та коштів, пов’язаних з бізнесом;
  • Здійснення бізнес витрат 24/7;
  • Використання реквізитів корпоративного рахунку в контрактах або розрахунках з партнерами (для ФОП);
  • Зняття валюти закордоном в еквіваленті 100 тис. грн на місяць із кожного карткового рахунку;
  • Безкоштовний випуск картки рівня Platinum Business на рік;
  • Безкоштовні бізнес-зали за програмою Lounge Key.

«Ми вважаємо, що добре робити свою роботу – найефективніша допомога для країни у непростий час викликів та випробувань. Це звучить дуже зрозуміло та просто, але на практиці, за будь-якою стабільністю стоїть колосальна праця великої команди. Ми впевнені, що ефективним способом зміцнення довіри до Банку є надання клієнтам послуг та сервісу, які відповідають їхнім цілям, а також задовольняють їхні фінансові потреби. Мова йде не тільки про накопичення, але й про безпеку зберігання коштів в надійному банку з іноземним капіталом», - зазначив Анатолій Вербаховський, керівник відділу малого бізнесу ПРАВЕКС БАНК.

Якщо ви - представник малого бізнесу, ви - велика частина стійкості країни. Сьогодні малий бізнес потребує підтримки та чіткого алгоритму. Фахівці ПРАВЕКС БАНК підтримують стартапи та співпрацюють з малими підприємствами, а планомірну роботу над діджиталізацією продуктів у поєднанні з впровадженням принципів ESG можна вважати догмою професійної команди Банку.

Офіційні постачальники послуг