Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ПРАВЕКС БАНК підвищив відсоткові ставки за депозитами для клієнтів малого бізнесу

ПРАВЕКС БАНК підвищив відсоткові ставки за строковими депозитами для клієнтів малого бізнесу - фізичних осіб підприємців та юридичних осіб. Ставки за депозитними внесками в національній валюті зросли в середньому на 3% річних.

Отже, по вкладах у гривні клієнти малого бізнесу ПРАВЕКС БАНК відтепер можуть одержати до 14% річних.

«ПРАВЕКС БАНК є частиною міжнародної банківської групи Intesa Sanpaolo, що гарантує надійність розміщення депозитних вкладів, - зазначив  Анатолій Вербаховський, в.о. начальника відділу роботи з малим бізнесом Головного управління роздрібного бізнесу ПРАВЕКС БАНК. – Підвищення відсоткових ставок за строковими депозитами для клієнтів малого бізнесу є ще одним кроком для забезпечення успіху та стабільності клієнтів нашого банку».

Також з 1 квітня по 30 червня для клієнтів малого бізнесу в ПРАВЕКС БАНК діє акційна пропозиція «VIP ДЕПОЗИТ». Вона передбачає ставку 15% річних при розміщенні нових коштів в національній валюті в сумі від 1 млн. грн. на строковий депозит на термін від 30 днів.

Поступово збільшуючи кількість клієнтів малого бізнесу, ПРАВЕКС БАНК пропонує їм конкурентні відсоткові ставки та широкий спектр фінансових послуг.  Це допоможе фізичним особам підприємцям та юридичним особам зробити свій бізнес більш ефективним та прибутковим, що в свою чергу призведе до збільшення обсягів бізнесу та росту економіки України в цілому.

Офіційні постачальники послуг