Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика інтелектуальної власності Baker McKenzie в Україні посіла найвищі позиції у рейтингу видання World Trademark Review 1000 за 2021 рік

Київ, Україна, 19 лютого 2021 року — практика інтелектуальної власності Baker McKenzie в Україні посіла найвищий щабель (Band 1) в рейтингу видання World Trademark Review 1000: The World's Leading Trademark Professionals за 2021 рік.

Відповідно до дослідження, "Baker McKenzie є однією з небагатьох міжнародних юридичних фірм, що займає міцні позиції в галузі охорони прав на знаки для товарів і послуг в Україні. Київський офіс Baker McKenzie надає комплексні юридичні послуги низці українських та міжнародних компаній. Клієнтів приваблюють широкі можливості практики у сфері боротьби з контрафакцією та захисту прав на доменні імена та вони часто звертаються до фірми, щоб захистити свої права у найбільш ефективний та інноваційний спосіб. Додатковою перевагою фірми є можливість користуватися сучасною електронною платформою, що забезпечує клієнтам постійний доступ до їхніх глобальних портфелів у режимі реального часу."

В індивідуальному рейтингу Руслан Дроб’язко, партнер та голова практики інтелектуальної власності у київському офісі Baker McKenzie, відзначений як провідний юрист у цій галузі в Україні та названий "видатним фахівцем з питань транзакцій в галузі інтелектуальної власності, боротьби з контрафакцією та примусової реалізації прав."

Видання також включило радника Олексія Столяренка та юристку Мирославу Коваль-Лавок до переліку провідних фахівців галузі. Олексій представлений як "уважний та ефективний фахівець, який є впевненим судовим адвокатом, на додаток до статусу зареєстрованого патентного повіреного в Україні." Мирослава відзначена як "урівноважена менеджерка проектів, яка бездоганно вирішує будь-які питання, пов'язані зі знаками для товарів і послуг, і здатна навіть за складних обставин забезпечити досягнення бажаних результатів як під час вирішення конфліктів, так і у процесі здійснення транзакцій".


Про World Trademark Review 1000

Спеціалізований довідник World Trademark Review 1000 присвячений виключно практикам та юристам в галузі охорони прав на знаки для товарів і послуг, давно зарекомендував себе як авторитетний ресурс, до якого звертаються за рекомендаціями в галузі охорони прав на знаки для товарів і послуг світового рівня. Для формування переліку провідних фірм та індивідуальних фахівців в цій надзвичайно важливій галузі практики, видання World Trademark Review проводить всебічне дослідження якісних показників. При визначенні провідних фірм враховувалися такі чинники, як глибина знань, присутність на ринку та важливість завдань, для яких вони зазвичай залучаються, а також позитивні відгуки колег та рекомендації клієнтів. (www.worldtrademarkreview.com)

Офіційні постачальники послуг