Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Понад 5 млн грн на дрони й роботи для ЗСУ – партнерський вклад «Аврори мультимаркет» у результати фестивалю Atlas United 2024

Понад 5 млн грн на дрони й роботи для ЗСУ – партнерський вклад «Аврори мультимаркет» у результати фестивалю Atlas United 2024

«Аврора мультимаркет» стала партнером музичного фестивалю «Atlas United 2024», який 19-21 липня відвідали близько 60 тисяч людей. Внесок мережі у масштабний збір в 100 млн грн заходу на дрони й роботів для ЗСУ — понад 5 млн гривень. 

Вперше за останні 3 роки у Києві відбувся музичний фестиваль ATLAS  — у сучасному форматі він отримав нові назву, локацію та сенси. Спільний із фандрейзинговою платформою UNITED24 та mono банк захід ATLAS UNITED 2024  запросив гостей на територію торговельного центру Blockbuster Mall, де були розташовані 6 сцен, обладнане найбільше в країні спеціалізоване укриття, а ще стенди військових підрозділів і волонтерських організацій. 

Головною метою фестивалю став збір в 100 млн гривень на дрони та  роботів для ЗСУ. Участь у заході взяли понад 100 українських та міжнародних артистів, солістка нідерландського гурту WITHIN TEMPTATION Шерон ден Адель, БУМБОКС, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, ЖАДАН І СОБАКИ, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, КУРГАН & AGREGAT, ТНМК, ДРУГА РІКА, LATEXFAUNA, ONUKA, MÉLOVIN та багато інших. 

Кошти на загальний збір надходили з продажу квитків, прямих донатів партнерів та гостей заходу, з благодійних аукціонів, які артисти проводили безпосередньо під час виступів. «Аврора мультимаркет» поповнила збір 5 мільйонами гривень прямого донату, й не тільки. Спеціально для фестивалю компанія розробила колекцію мерчу з футболок, шкарпеток, шоперів, блокнотів і наліпок — 100% з їх продажу передали на збір. Як і весь прибуток із зони «Аврора мультимаркет stage», де всі 3 фестивальні дні працював мінімагазин мережі.

«Ми дуже раді долучитися до цього фестивалю та до збору, адже фестиваль — чудова можливість проявитися молодим українським артистам. А ми як бізнес вважаємо однією зі своїх місій допомагати відродженню української культури. 

Збір — ще одна цінність для нас, ми постійні партнери UNITED24 й ми віримо, що кожна така активність наближає нас до Перемоги та допомагає зберігати життя наших захисників і захисниць», — зазначає співзасновник «Аврора мультимаркет» Лев Жиденко.

Кошти, зібрані фестивалем, розділять на дві частини. Перша піде на закупівлю дронів для  Харківського, Запорізького та Донецького напрямків, друга поповнить збір UNITED24 на наземні роботизовані платформи для логістики, евакуації, саперних робіт, роботів-камікадзе.

Офіційні постачальники послуг