Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Паола Папаніколау – новий керівник управління міжнародних дочірніх банків Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo створює «Робочу групу з питань прискорення синергії для міжнародних дочірніх банків»

Мілан, липень 2024 рокуПаола Папаніколау очолила Управління міжнародних дочірніх банків Intesa Sanpaolo (ISBD). Вона замінить Марко Еліо Роттіні, який залишає Групу після свого призначення генеральним директором Асоціації Італійських Банків (Associazione Bancaria Italiana, ABI).

Паола Папаніколау, яка раніше обіймала посаду заступника керівника Управління міжнародних дочірніх банків, очолила Управління, підтверджуючи свою відповідність цій посаді завдяки досвіду у ключових компаніях Групи та експертизі в галузі технологічних інновацій. Вона приєдналася до Групи Інтеза Санпаоло у 2015 році, і її призначення підкреслює прагнення Інтеза Санпаоло визнавати та просувати управлінські таланти всередині організації.

Крім того, Група створила «Робочу групу з питань прискорення синергії для міжнародних дочірніх банків» для сприяння співпраці між підрозділами. Новостворена робоча група допоможе міжнародним банкам Інтеза Санпаоло отримати більше користі від найкращих практик Banca dei Territori (підрозділу, що відповідає за роздрібний бізнес Інтеза Санпаоло) та підрозділу корпоративного та інвестиційного банкінгу IMI. Крім того, співпраця у секторі управління капіталом, що є ключовою силою Інтеза Санпаоло, буде ще більше посилена. Також з метою більш досконалої роботи в усіх країнах, де працює Група, в іноземних дочірніх банках буде посилено цифровий та технологічний розвиток.

Управління міжнародних дочірніх банків робить значний внесок у прибутковість Інтеза Санпаоло, забезпечивши майже 14% чистого прибутку Групи у першому кварталі 2024 року. ISBD працює на трьох континентах, маючи роздрібні банки у 12 країнах (Центральна та Східна Європа та Єгипет), а також компанію з управління активами в Китаї. Ця розгалужена мережа наразі обслуговує 7,2 мільйона клієнтів через майже 900 відділень та близько 21 000 працівників.


Інтеза Санпаоло з обсягом кредитів понад 420 млрд євро та фінансовими активами клієнтів 1,3 трлн євро на кінець 2023 року є найбільшою банківською групою в Італії зі значною міжнародною присутністю. Вона є європейським лідером в управлінні капіталом, який приділяє особливу увагу цифровим технологіям та фінтеху. До 2025 року Група надасть 115 мільярдів євро соціальних кредитів на підтримку громад та «зеленого переходу», а також 1,5 мільярда євро (2023-2027 рр.) для допомоги нужденним. Мережа музеїв Банку, Gallerie d'Italia, розміщує власну мистецьку спадщину та культурні проєкти, що мають визнану цінність.

Новини: group.intesasanpaolo.com/en/newsroom/news

X: @intesasanpaolo https://twitter.com/intesasanpaolo

LinkedIn: linkedin.com/company/intesa-sanpaolo

group.intesasanpaolo.com

Офіційні постачальники послуг