Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Новорічні дива» чекають на користувачів My Vodafone

Напередодні новорічних свят My Vodafone підготував подарунки для всіх користувачів застосунку. Цьогорічна акція обіцяє особливі призи:

  • iPhone 15
  • PlayStation 5
  • Рік без абонплат
  • -50% на оплату тарифу на рік
  • 120 ГБ
  • Золотий номер

Також на учасників акції чекають додаткові гігабайти, хвилини, бонуси, знижки на послуги зв’язку та знижки від партнерів – абсолютно всі, хто випробує своє везіння у застосунку My Vodafone, гарантовано отримають подарунок.

Умови дуже прості:

  1. Треба зайти у мобільний застосунок My Vodafone
  2. На головному екрані натиснути на акційний банер
  3. «Розпакувати» свій подарунок

Випробовувати удачу можна вже і до 12.01.24 включно. Подарунки чекають і тих, хто ще не користувався застосунком My Vodafone. Щоб приєднатись до акції, треба завантажити застосунок в Google Play, App Store, App Gallery.

My Vodafone – це зручний спосіб контролювати витрати, управляти послугами і рахунком зі смартфонів. Застосунок дозволяє у декілька кліків підключити або відключити послугу, дізнатися подробиці свого тарифного плану і за бажанням самостійно змінити його на інший. My Vodafone дає можливість у режимі онлайн отримати відповіді на популярні питання, з якими абоненти компанії звертаються до контактного центру.

Офіційні постачальники послуг