Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Музика + Бізнес». POMITNI та «Аврора» запустили платформу підтримки українських музикантів

«Музика + Бізнес». POMITNI та «Аврора» запустили платформу підтримки українських музикантів

Музична платформа “На її основі” запрацювала з 16 липня  у тестовому форматі

Музика є одним з найважливіших і найпомітніших елементів національної культури. Українська музика має стати вагомою складовою нашого культурного коду, мати масовість, ідентичність, впізнаваність. Звучати в локальних плейлистах і бути присутньою у світових топчартах.  Розвиватися, міцнішати та формувати нову генерацію митців.

Заради цієї місії ми, музичний лейбл Pomitni та всеукраїнська мережа мультимаркетів “Аврора”,  об’єдналися та створили платформу “На її основі”.  

“На її основі” – це комплекс сервісів, які в системі стимулюватимуть появу нової української музики та допомагатимуть новим артистам доносити свою музику широкої аудиторії. 

Лейбл Pomitni як експерт музичного ринку відповідатиме за пошук артистів і створення екосистеми для їхнього росту, мережа мультимаркетів “Аврора” – за розбудову довгострокової інфраструктури та системні інвестиції. Таке інституційне партнерство – справжній прорив для української музичної індустрії

Ірина Горова, засновниця та CEO Pomitni: «Відсьогодні починається нова ера розвитку української музичної індустрії! Адже нарешті великий системний бізнес звернув увагу на бізнес музичний – і готовий підтримувати, допомагати та систематизувати наш ринок. Це справжній прецедент! 

До цього багато хто з великих бізнесів сприймав шоубізнес як непрозору індустрію, але наша платформа руйнуватиме цей стереотип. Це буде перша шоубізнесова платформа компаній, яка проходитиме міжнародний аудит як біла системна компанія. Що теж прецедент.

Дуже приємно бути першими. Вірю, що в об’єднанні Pomitni + «Аврора» ми досягнемо великих успіхів»

Лев Жиденко, виконавчий директор мережі мультимаркетів “Аврора”: “В старших класах школи (це було в середині 90х) я працював DJ на дискотеці. А на перші зароблені 20$ почав бізнес з продажу аудіокасет. В той час поява сучасної української музики (Скрябін, Територія А, ВУЗВ, Олександр Пономарьов, Ірина Білик) були як ковток свіжого повітря. Нам все ще є що розвивати в цьому напрямку. 

У Аврори є одна важлива внутрішня цінність, яку люблять аврорівці – #створюй_СВІЙ_світ.  Це про те, що ми хочемо, щоб кожен і кожна рухалися до своєї мрії та разом ми обʼєднані створювати все краще для наших покупців. Так зване “співробітництво мрій нашої команди”.

Я впевнений, серед клієнтів Аврори є багато майбутніх зірок, яким ми можемо допомогти засяяти на всю Україну і навіть світ! І таким чином – зможемо разом реалізувати мрії ще більшої кількості українців і українок!”

Наразі запустився перший сервіс платформи – РАДІО.

Це унікальна радіостанція, де щодня протягом 12-годинного ефіру гратиме виключно українська музика. Пісні українських артистів, що співпрацюють з платформою, звучатимуть у 1400+ магазинах мережі “Аврора”, а це – понад 45 мільйонів відвідувань на місяць. Ми пропагуємо більш відповідальний підхід до авторських винагород. Радіо “Аврора” підписало офіційний договір з УААСП (Українська агенція з авторських та суміжних прав), тому всі митці будуть отримувати авторські винагороди. 

Що є  важливою підтримкою для українських авторів.

Пізніше запустяться ГРАНТИ – щоквартально платформа видаватиме 10 грантів, зокрема гранти на професійний запис, на запис та просування твору, на зйомки кліпу. Та МУЗИЧНІ КЕМПИ – відносно новий формат для України, такий собі творчий нетворкінг, де нові артисти зможуть отримати досвід створення музичного продукту та поспівпрацювати з професійними саундпродюсерами та сонграйтерами.

Екосистема орієнтується на артистів, яким потрібна підтримка на старті та освіта: це ще не розкриті  таланти, нові популярні артисти та артисти, які мають напрацювання, але ще не відомі широкій аудиторії.

У майбутньому на базі платформи планують створити освітні проєкти з фокусом на музичний менеджмент.

Щоб скористатися можливостями “На її основі”, потрібно доєднатися до офіційної сторінки проєкту та слідкувати за оновленнями.

Деталі – на сайті проєкту https://nayiiosnovi.com/.

Офіційні постачальники послуг