Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Міжнародна освіта для добробуту: історія від PSI у Києві, Україна

Міжнародна освіта для добробуту: історія від PSI у Києві, Україна

З початком 2024-2025 навчального року в Печерській міжнародній школі (PSI) у Києві ми згадуємо про стійкість і відданість, які визначають нашу спільноту. Незважаючи на війну, що триває в Україні, PSI сьогодні залишається яскравою та сповненою життям школою, де навчається 135 «Пантер», а також члени їхніх родин та понад 50 відданих педагогів, які щодня формують майбутнє.

Цього року ми з гордістю повідомляємо про значне зростання кількості учнів(-иць) на 25% — свідчення довіри, яку сім'ї продовжують надавати нашій школі, забезпечуючи своїх дітей високоякісною IB-програмою навіть у ці складні часи. Ми залишаємося непохитними у своїй місії — надавати освіту заради кращого завтра, заради майбутнього без війни, заради дня, коли Україна здобуде перемогу.

На тлі цього зростання, PSI з радістю оголошує про нове партнерство з Фондом «Діти Героїв», яке розширює наші зобов’язання робити освіту доступною для тих, хто цього потребує найбільше.

Партнерство було офіційно оголошено 2 вересня 2024 року з підписанням меморандуму про співпрацю. Перша студентка Фонду, Олександра, вже розпочала свій шлях у нашій школі. Вона — яскрава та амбітна дівчина, яка мріє стати вебдизайнеркою. Олександра не лише здобуває знання у PSI, але й приєднується до спільноти, де вона може розвиватися, знаходити нових друзів і розкривати свої таланти.

Це партнерство ознаменувало запуск стипендіальної ініціативи «PSI 4 Good», мета якої — розширити освітні можливості для ще більшої кількості дітей героїв, допомагаючи їм реалізовувати свої мрії в умовах війни. Як зазначив директор школи Трей Холланд: «PSI — це не тільки про освіту; ми розвиваємо навички, необхідні для майбутнього, особливо в такі складні часи. Ми зробимо все можливе, щоб підтримати Олександру та її родину на цьому шляху».

Незмінна відданість PSI безпеці та високій якості освіти також була основною темою першого цього року виїзного засідання Ради директорів, яке відбулося як в Києві, так і в онлайн-форматі. Під час обговорень, які проходили під керівництвом пана Трея та голови правління Пітера Ербена, було підкреслено, що пріоритетом залишається підтримка безпечного та сприятливого освітнього середовища для всіх учнів(-иць). Завдяки сильному керівництву та чіткому баченню майбутнього Печерська міжнародна школа залишається місцем, де кожен має право навчатися, — місцем, де освіта надається не тільки для сьогодення, а й для майбутнього України.

З початком нового навчального року наша школа продовжує бути маяком надії, розвитку та можливостей. Завдяки партнерству з Фондом «Діти Героїв» та невтомним зусиллям нашої спільноти ми разом будуємо світле майбутнє для всіх.

Офіційні постачальники послуг