Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Любов Бартащук приєднується до команди Sayenko Kharenko

Sayenko Kharenko рада повідомити про приєднання Любові Бартащук як позаштатної радниці. Любов — визнана експертка з понад двадцятирічним досвідом вирішення господарських, цивільних й адміністративних спорів, роботи у сферах сімейного та спадкового права. Вона володіє унікальною експертизою, адже, окрім приватної юридичної практики, її досвід охоплює роботу на посаді судді.

Любов Бартащук спеціалізується на судовому процесі й захищає інтереси клієнтів в українських судах усіх інстанцій і спеціалізацій з 1999 року. Вона також відома завдяки своєму досвіду успішного вирішення спорів у позасудовому порядку. Пані Бартащук активно використовує медіацію для врегулювання спорів і конфліктів у бізнесі й належить до числа адвокатів-практиків, які віддають перевагу мирному вирішенню спорів (collaborative lawyers). У її портфелі десятки успішно вирішених спорів і конфліктів як між співвласниками бізнесу, так і всередині колективів.

Крім того, пані Бартащук володіє значним досвідом консультування приватних клієнтів з усіх питань цивільного, сімейного й спадкового права — від консультування й розв’язання спірних питань у досудовому порядку (шлюбний договір, договір про поділ майна подружжя тощо) до супроводу судових спорів. Серед її клієнтів — власники українських і закордонних компаній та їхні родини, високопосадовці.

«Я рада приєднатися до команди Sayenko Kharenko, адже ціную та поділяю їхні високі професійні стандарти, бізнес-орієнтований підхід і принциповість у відстоюванні інтересів клієнтів. Упевнена, що, об’єднавши зусилля й знання, ми забезпечимо клієнтам всебічний захист як на національному, так і на міжнародному рівнях», — коментує Любов Бартащук.

«Ми раді вітати в нашій команді Любов Бартащук. Її багаторічний досвід і глибока експертиза не тільки підсилять нашу команду з вирішення судових спорів, а й дадуть поштовх до розвитку нового напряму. Спектр послуг для клієнтів у цій сфері охоплюватиме консультування з усіх питань цивільного, сімейного й спадкового права, розв’язання спірних питань у досудовому порядку й супровід судових спорів», — коментує партнер Sayenko Kharenko Сергій Погребной.

Офіційні постачальники послуг