Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар збирає заявки для стажування за програмою Returnship 2020

10 вересня Київстар розпочинає другий набір у програму стажувань Kyivstar  Returnship.  Це проєкт для людей з великою перервою в роботі, а також для тих, хто вирішив повністю змінити напрям діяльності.

Взяти участь у конкурсі можуть кандидати будь-якого віку, на даний момент непрацевлаштовані, готові навчатися та отримувати новий досвід у підрозділах: IT, роздрібного продажу, корпоративного ринку, управління змінами, маркетингу, HR, фінансів, кібербезпеки, логістики або PR.

Анкету на участь у конкурсі можна заповнити до 9 жовтня.

«Київстар першим серед українських роботодавців вирішив звернути увагу на питання працевлаштування спеціалістів, які мають значну перерву в роботі. На жаль, серед роботодавців досі існують стереотипи щодо віку працівників та їх профпридатності для корпорацій. Перерви у стажі значно ускладнюють пошук роботи, а найгірше, що й самі кандидати здебільшого втрачають віру в себе і часто відмовляються навіть від думки відгукнутись на вакансію. Власним прикладом Київстар демонструє: бізнесу під силу дати шанс на повернення в кар’єру і самореалізацію, а натомість отримати ефективних та лояльних спеціалістів», – говорить Оксана Олійник, директор з управління персоналом та розвитку організації Київстар.

Cтажування починається 19 жовтня та триває 4 місяці повний робочий день з понеділка по п’ятницю. Київстар офіційно працевлаштовує стажерів та оплачує роботу. Стажерів супроводжуватимуть наставники, які  проконсультують з різних питань, допоможуть відновити чи отримати першочергові навики роботи. Таким чином, учасники проєкту зможуть застосувати власні навички та отримати нові.

Детально ознайомитись з умовами стажування та заповнити  анкету можна за посиланням.

Програма Kyivstar Returnship стартувала у 2019 року: із 9 стажерів торік після закінчення стажування до колективу компанії приєднались 7 співробітників. За наявності вільних вакансій компанія готова і цього року прийняти на роботу випускників Returnship.

Після введення карантинних обмежень, більшість співробітників Київстар працюють дистанційно. Робочі питання вирішуються онлайн. Доки діятиме карантин, компанія працюватиме за гібридною моделлю: частково з офісу, частково віддалено. Стажери будуть працювати в загальному режимі компанії.

Нагадаємо, що крім Returnship в Київстар уже три роки діє програма стажування для студентів: STARt Yourself. Студенти від 3 курсу закріплюють практично знання, отримані в ВНЗ, мають можливість запропонувати та реалізувати власні ідеї. Працюють «молодші» стажери за гнучким графіком, поєднуючи роботу з навчанням.

Офіційні постачальники послуг