Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар збільшує розмір страхових виплат удвічі і більше для послуги «Мобільна безпека»

Тепер у разі втрати телефона, смартфона, або планшета сума компенсації становитиме від 3500 до 7000 грн.

«Мобільна безпека» – це сервіс, завдяки якому у разі втрати ґаджета збільшується вірогідність його повернути. Той, хто знайде телефон, отримає повідомлення про власника та винагороду в разі його повернення. Витрати на послуги кур'єра або пошти покриваються за рахунок компанії*.  Проте навіть якщо телефон господарю не повернуть, то йому виплатять грошову компенсацію.

Сума компенсації залежить від обраного тарифу («Захист» чи «Захист+»), а також моделі телефона. Вартість послуги з тарифом «Захист» становить 10,5 грн./тижд., а  «Захист+» – 14 грн./тижд. Наприклад, користувачі тарифу «Захист», що мають девайси з операційною системою Android/Windows Phone/iOS, отримуватимуть 3500 грн. компенсації (раніше було 1200 грн.). А якщо користувач обрав тариф «Захист+», то одержить 7000 грн. замість 2500. Детальніше ознайомитися з тарифами компенсацій можна за посиланням.

Окрім головної мети – повернення телефона, послуга має ще низку додаткових важливих функцій: віддалене блокування телефона у разі його втрати, видалення особистих даних і фото, віддалений GPS-пошук телефона через особистий web-кабінет, віддалене включення сирени або фотографування того, хто міг викрасти телефон.

Наразі послугою «Мобільна безпека» користуються майже 190 000 клієнтів.  За статистикою завдяки їй знаходять кожен третій загублений чи вкрадений телефон.

Офіційні постачальники послуг