Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар оголосив спецумови для корпоративних клієнтів

Оператор електронних комунікацій надаватиме до 20% знижки на послуги для бізнесу в пакетній пропозиції з рішеннями Microsoft.

Із 28.03.2024 по 31.05. 2024 нові бізнес-клієнти Київстар зможуть підключити послуги мобільного або фіксованого зв’язку разом з ліцензіями Microsoft 365 та отримати загальну знижку до 20% від початкової ціни на послуги.

Для цього необхідно підключити ліцензії Microsoft 365 і, як мінімум, одну з цих послуг: мобільні тарифи, IP-телефонію або інтернет.

«Ми прагнемо надавати комплексні рішення, які допомагають українському бізнесу. Наша 26-річна експертиза, системні інвестиції в оновлення сервісів і покриття мережі, а також статус офіційного сертифікованого партнера Microsoft дозволяють нам забезпечити єдиний технічний супровід для всіх рішень. Поєднання послуг фіксованого й мобільного зв’язку та хмарних сервісів задовольнятиме потреби компаній на різних етапах розвитку — від невеликого ФОП до великих системних компаній», — коментує Костянтин Вечір, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар.

Анонсовані умови діятимуть протягом 12 місяців з дати підключення послуг. Фактичний розмір пропозиції буде розраховано, виходячи з обраних для підключення сервісів та індивідуальних потреб клієнта.

Офіційні постачальники послуг