Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Компанії групи Брейнсорс/Персоннел і надалі надаватимуть свої послуги українським та міжнародним компаніям в Україні

Шановні друзі, партнери, колеги та коліжанки сфери керування персоналом, представники фінансових служб та відділів закупівель міжнародних компаній в Україні!

В цей важкий для нашої країни період боротьби з зовнішним агресором хочу побажати всім стійкості та непохитної віри в нашу перемогу.

Наша группа Брейнсорс/Персоннел, маючи 100% українське коріння, з першого дня свого заснування в Київі на початку 2000 років постійно підтримувала європейські прагнення  нашої країни. Ми приймали активну участь в обох Майданах, надавали фінансову допомогу нашим військовим під час проведення АТО, активно просували європейські цінності та бізнес практики в країнах де працювали наші офіси.

Ми завжди були та залишаємося щирими патріотами не на словах, а на ділі, фінансово та матеріально допомогаючи нашій армії та тероборонівцям.

Цим листом ми хотіли би проінформувати вас про наше рішення сплачувати на потреби наших воїнів та дітей, постраждалих від цієї війни щонайменьше 10% від прибутку, генеруємого завдяки нашій діяльності, до закінчення активної фази цієї війни.

Компанії групи Брейнсорс/Персоннел і надалі надаватимуть свої послуги українським та міжнародним компаніям в Україні, а саме:

  1. Розрахунок та сплата заробітної плати та відповідних податків в Україні та за її межами.
  2. Веденя кадрового обліку та виконання функціїї работодавця.
  3. Рекрутинг та надання персоналу.
  4. Прямий пошук керівників (executive search)
  5. Міжнародний пошук іноземних топів, мемберів для рад директорів - мережева послуга Intersearch.

Сподіваємося на співпрацю на благо України.

Слава Україні!

Президент группи Брейнсорс/Персоннел

Андрій Кривокоритов

Офіційні постачальники послуг