Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Компанії 10Guards та CyberSchool вирішили об’єднати зусилля для реалізації корисного для всього ринку проекту

Компанії 10Guards та CyberSchool вирішили об’єднати зусилля для реалізації, з нашої скромної точки зору, корисного для всього ринку проекту.

Ми хочемо структурувати та підвищити ефективність пошуку та найму спеціалістів в сфері кібербезпеки. На сьогоднішній день, під час пошуку спеціаліста на одну й ту ж позицію, часто, компанії прописують у вакансіях надлишкові або сплутані з іншими позиціями вимоги. Іноді, роботодавець не розуміє хто йому потрібен. А спеціаліст, читаючи вакансію, не розуміє свої обов’язки на цій посаді.

Ми зібрали базовий перелік найбільш поширених вакансій на ринку та професійні вимоги (hard skill) до них з різних джерел. Ми не можемо самостійно виділити «ідеальні» чи «еталонні» вимоги до цих позицій. Тому просимо вас, для тих вакансій, які є релевантними (в минулому/зараз/в майбутньому) для вашої організації, заповнити відповідні Google-форми. Необхідно виділити ті вимоги, які ви вважаєте важливими для набору спеціаліста по даній позиції (без врахування: досвіду, soft-skills і т.д.).

Ми розуміємо, що задача велика, і даний запит можна та потрібно розвивати іншим досвідом та прикладами. Доповнити вакансії вимогами ви можете в самих Google-формах у відповідному полі. А якщо у вас є коментарі, доповнення, побажання за цим запитом, то звертайтесь на адресу електронної пошти: research@10guards.com. Будемо вдячні за вашу залученість та відповіді.

Офіційні постачальники послуг