Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда EVERLEGAL стала юридичним партнером Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні

З радістю повідомляємо, що компанія EVERLEGAL розпочала співпрацю з Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!», у освітньому проєкті, направленому на юридичну підтримку організацій громадянського суспільства (ОГС), малих та середніх підприємств (МСП) та громадян України.

Основною метою цього проєкту є надання громадянам, а також національним і місцевим ОГС та МСП знань про воєнний стан та інші нормативні зміни, що були впроваджені під час війни, а також надання учасникам практичних порад щодо їхнього життя, роботи та волонтерської діяльності в умовах воєнного стану і шляхів правильного вирішення нових викликів.

Команда EVERLEGAL активно співпрацює з Програмою для реалізації цього Всеукраїнського проєкту, залучаючи найкращі юридичні таланти та фокусуючись на вивченні та розумінні юридичних потреб громадян України в цей важкий період.

Проєкт реалізовується командою з 9 юристів EVERLEGAL під керівництвом партнера Олександра Ружицького, а також комунікаційним департаментом компанії під керівництвом Дарії Кравець.

Участь юридичної команди компанії у цьому проєкті має важливе значення для EVERLEGAL, оскільки його реалізація є ще одним кроком до досягнення Глобальних цілей сталого розвитку Організації Об'єднаних Націй, зокрема: Цілі 16: Мир, справедливість та сильні інституції.


Про програму «Долучайся!»

Метою Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях. Застосовуючи інноваційні та вже випробувані підходи, Програма «Долучайся!» зосереджується на підвищенні обізнаності та залучені громадян до громадських ініціатив на місцевому рівні, в свою чергу на національному та регіональному рівнях — на підвищенні потенціалу організацій, розбудові коаліцій та підтримці ініціатив з адвокатування та моніторингу.

Дізнайтесь детальніше за посиланням.

Підготовка проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Офіційні постачальники послуг