Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда EVERLEGAL продовжує співпрацю із Данською радою у справах біженців (DRC) в рамках проекту, направленого на юридичну підтримку українців в різних куточках світу

Команда EVERLEGAL продовжує співпрацю із Данською радою у справах біженців (DRC) в рамках проекту, направленого на юридичну підтримку українців в різних куточках світу

Ми раді поділитись новиною про продовження співпраці EVERLEGAL та DRC. Наша команда вже другий рік поспіль надає юридичну підтримку міжнародній організації в Україні з метою забезпечення її успішного функціонування в нашій країні та реалізації масштабних проектів на підтримку українців.

Зокрема, наша команда продовжить юридичний супровід цифрової юридичної платформи (edopomoha.org), основною метою якої є: забезпечення безоплатної правової допомоги у швидкому, зручному та доступному форматі.

Станом на сьогодні платформа вже функціонує, та включає:

  • Юридичну підтримку у різних юрисдикціях
  • Зручні формати для отримання необхідної інформації у відповідній країні
  • Швидкий та відкритий доступ до інформації для кожного українця
  • Сучасні системи консультування онлайн

Команда EVERLEGAL продовжить роботу над проектом DRC, що включатиме: юридичні консультації для користувачів платформи, оновлення та розробка юридичних матеріалів та загальний юридичний супровід DRC в ході розвитку та вдосконалення платформи.

Над проєктом працює команда із 12 юристів EVERLEGAL під керівництвом партнера Андрія Порайко, а також маркетинговий департамент фірми під керівництвом Дарії Кравець.

Юридична підтримка цього проєкту має цільове значення для напряму Сталого Розвитку в EVERLEGAL, адже його реалізація є ще одним кроком для досягнення Глобальних цілей сталого розвитку ООН, а саме: Ціль 16. Мир, справедливість та сильні інституції.

EVERLEGAL щиро вдячна DRC за постійну довіру наші команді!

EVERLEGAL - PARTNER OF THE FUTURE!

Офіційні постачальники послуг