Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ключові практики та юристи Baker McKenzie посідають провідні позиції в Chambers Europe за 2021 рік

Київ, 24 березня 2021 року — Дев'ять практик та дев'ять юристів київського офісу Baker McKenzie увійшли до найвищих категорій в авторитетному міжнародному виданні Chambers Europe у 2021 році, яке було нещодавно оприлюднено.

В категорії першого рівня (Band 1) були відзначені п'ять практик київського офісу, а саме - банківське та фінансове право, корпоративне право/ M&A, право інтелектуальної власності, трудове право, а також право нерухомості. До категорії другого рівня (Band 2) увійшли чотири практики - конкуренційне право, енергетика та природні ресурси, реструктуризація та банкрутство, податкове право. Варто відзначити, що практика нерухомості залишається єдиною практикою серед українських конкурентів, зазначених в категорії першого рівня (Band 1) черговий рік поспіль.

В індивідуальному рейтингу дев'ять юристів, в тому числі керівники практик, були рекомендовані в трьох найвищих категоріях:

  • Сергій Чорний - в банківському та фінансовому праві (Band 1), реструктуризації і банкрутстві (Band 1)
  • Сергій Піонтковський - в нерухомості (Band 1), енергетиці та природніх ресурсах (Band 3)
  • Вячеслав Якимчук - в корпоративному праві/M&A (Band 1)
  • Ліна Немченко - в нерухомості (Band 1)
  • Геннадій Войціцький - в податковому праві (Band 1)
  • Руслан Дроб'язко - в інтелектуальній власності (Band 1)
  • Мар'яна Марчук - в трудовому праві (Band 1)
  • Оксана Сімонова - в конкуренційному праві (Band 2)
  • Ольга Дем’янюк - в корпоративному праві/ M&A (Band 3)

В європейському регіоні Baker McKenzie утримує позиції в Band 1 в 39 практиках, в тому числі в трудовому праві (2011-2021рр), податковому праві (2018-2021рр.), ТМТ (технології, медіа та телекомунікації): інформаційні технології (2014-2021рр.) та TMT: телекомункації (2014-2021рр.). Окрім цього, Baker McKenzie була відзначена в 16 нових індивідуальних рейтингах юристів, 56% з яких - жінки.


Про Chambers Europe

Chambers Europe - один з найбільш авторитетних  міжнародних довідників юридичних фірм, який оцінює практики та юристів в понад 52 юрисдикціях та трьох регіонах, а саме в європейському, східноєвропейському та балтійському. Рейтинг формується за результатами всебічного незалежного дослідження організацій, окремих юристів та ринку в цілому та здійснюється досвідченою командою фахівців. (www.chambers.com//guide/europe)

Офіційні постачальники послуг