Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Kinstellar консультує Vista у зв’язку з придбанням Crello та Depositphotos

Листопад 2021 р. – Київський офіс Kinstellar виступив радником Vista, компанії, що входить до складу Cimpress (Nasdaq: CMPR), світового лідера у сфері масової кастомізації, у зв’язку з придбанням графічного онлайн-редактора Crello та фотобанку Depositphotos на загальну суму 85 млн. дол. США.

Crello є стрімко зростаючим світовим лідером для самостійного створення статичних та анімованих дизайнів. Crello, який став VistaCreate, пропонує платформу, завдяки якій малі бізнеси можуть створювати візуальний контент для соціальних мереж та онлайн контенту без професійних навичок графічного дизайну. В рамках транзакції Vista також придбала Depositphotos, маркетплейс стокового контенту, що пропонує понад 200 мільйонів безкоштовних зображень, відео та музичних ресурсів для створення вражаючого дизайну. Depositphotos – високопродуктивна платформа для творчої спільноти з понад 100 000 авторами контенту.

Над проектом працювала команда юристів Kinstellar з різних практик, що включала Анастасію Болховітінову (Радника, керівника сектору технологій, медіа та телекомунікацій), Галину Загороднюк (Партнера), Маргариту Карпенко (Співкеруючого партнера), Наталію Кіріченко (Радника, керівника практики інтелектуальної власності та технологій), Старшого юриста Максима Тесляра (трудове право), Юристів Івана Шатова та Олени Станішевської (інтелектуальна власність  та технології), Данила Рудика та Інни Коваль (M&A та корпоративне право), Молодшого юриста Тетяни Костюк (M&A та корпоративне право) за підтримки юристів практики податкового права та вирішення спорів.

Команда виступила радником з питань українського права в рамках транзакції та отримання дозволу на концентрацію. DLA Piper LLP (US) консультувала Vista з питань права США.

Анастасія Болховітінова прокоментувала успішне закриття угоди: "Ми дуже раді, що змогли забезпечити закриття транзакції швидко та ефективно. Це стало можливим завдяки зусиллям чудової команди, яка має величезний досвід супроводу подібних проектів. Сектор технологій є одним з основних секторів для Kinstellar, анаша команда надає послуги технологічним компаніям л на щоденній основі. Робота над транзакціями дозволяє нам демонструвати весь спектр наших можливостей і (у сферах M&A, інтелектуальної власності, податкового права тощо) і перевищувати очікування наших клієнтів."

Офіційні постачальники послуг