Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Керівництво Палати зустрілося з представниками Офісу Генерального прокурора

Керівництво Палати зустрілося з представниками Офісу Генерального прокурора

Керівництво Палати зустрілося з представниками Офісу Генерального прокурора для обговорення результатів співпраці в 2020 році та подальших кроків щодо захисту прав інвесторів у 2021 році.

Захист прав інвесторів, судова реформа та залучення високоякісних інвестицій посідають ключове місце на порядку денному Палати в 2021 році. Як і економіки більшості країн, які борються з пандемією COVID-19, Україні потрібні інвестиції - що можливо лише в умовах бізнес-клімату, де права інвестора захищені, і існує справжнє верховенство права, або як мінімум проводиться серйозна судова реформа.

Від початку нашої співпраці з Генеральним прокурором в травні 2020 року, в результаті якої було створено Департамент кримінально-правової політики та захисту інвестицій в Офісі Генерального прокурора, Палатою було передано 18 справ від компаній-членів, які прагнули справедливості, прозорості та конкретних дій, вжитих для захисту прав інвесторів. Метою Палати у цій співпраці є досягнення відчутних результатів та донесення голосу бізнес-спільноти до органів державної влади всіх рівнів, включаючи Офіс Генерального прокурора.

Ми цінуємо створення Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій, який очолює Олексій Бонюк, із потужними професіоналами в його рядах, включаючи Ірину Діденко, в.о.  начальника Управління захисту інвестицій. Ми вдячні за постійний діалог, тісну співпрацю та високий професіоналізм, який демонструє пан Бонюк бізнес-спільноті, та лідерство Генерального прокурора Ірини Венедіктової задля підтримки в захисті прав інвесторів. На сьогодні справедливе правосуддя та захист прав інвесторів були встановлені в 4-х питаннях, і було досягнуто прогресу з, як ми сподіваємось, результатами в найближчій перспективі, в низці інших справ, що тривають.

Натхненна цими першими досягненнями, Палата з нетерпінням чекає подальшої тісної та цінної співпраці з Генеральним прокурором та Департаментом кримінально-правової політики та захисту інвестицій, та готова допомагати компаніям-членам захищати їх права як інвесторів.

Офіційні постачальники послуг