Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ірина Садовська приєднується до складу радників ARZINGER

З 14 лютого 2022 р. Ірина Садовська приєдналася до команди ARZINGER у якості радника практики вирішення комерційних спорів.

Ірина - адвокат із понад 15-річним стажем, окрім цього, активно займається громадською діяльністю. Професійну кар’єру розпочинала з посади юрисконсульта, потім очолювала одне з комерційних підприємств, працювала в органах державного земельного кадастру та в місцевих органах виконавчої влади. У 2018-2019 рр. обіймала посаду заступника Міністра юстиції з питань державної реєстрації, де була залучена до впровадження проєкту Е-малятко, передачі функцій ДРАЦС органам місцевого самоврядування, а також розробки багатьох нормативних актів та законопроектів.

Ірина Садовська спеціалізується на представництві інтересів клієнтів у судових справах у сфері девелопменту, земельних та аграрних відносин, щодо корпоративних прав та нерухомого майна, а також у спорах з органами державної влади та місцевого самоврядування.

"Я рада продовжувати свій професійний шлях у команді ARZINGER. Мені близькі цінності, яким слідує ця компанія, і я переконана, що мій досвід та профільна експертиза зможуть посилити практику вирішення спорів", - коментує Ірина Садовська.      

Ірина є кандидатом юридичних наук і захистила дисертаційне дослідження на тему «Оподаткування адвокатської діяльності».


Arzingerє провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг