Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інвестиції в проекти в галузі відновлюваної енергетики в Європі видання 2020 року

Сьогодні ми розуміємо, як формується європейський сектор поновлюваних джерел енергії, але в довгостроковій перспективі стан будь-якого ринку стає все більш непередбачуваним.

Ключову роль продовжують відігравати дії урядів - наприклад, у формі проведення аукціонів для підтримки проектів відновлюваної енергетики. Зростає кількість і складність завдань, які постають перед урядами і регулюючими органами, перш за все тому, що декарбонізація стає тепер не тільки питанням регулювання енергетичного ринку, а й частиною промислової політики.

Розвиток технологій все більше впливає на економічну рентабельність багатьох проектів. При цьому неясно, коли потенційні кардинальні зміни, такі як масове впровадження електромобілів або виробництво «зеленого» водню, призведуть до реального перетворення нашого життя, і чи призведуть взагалі.

Яка ситуація на ринку? Незалежно від наявності програм державного субсидування, сьогодні в багатьох частинах Європи існує високий попит на поновлювані джерела енергії з боку кінцевих споживачів. Але чи є існуючі структури закупівель енергії безпосередньо у її виробників кращим способом руху вперед для всіх виробників відновлюваної енергії або всіх її корпоративних покупців?

Представляємо Вашій увазі наш довідник 2020 року з оглядом стану галузі в 20 юрисдикціях Європи і Центральної Азії.

Фірма Dentons підготувала довідник спільно з інформагентством BloombergNEF, провідним постачальником даних первинних досліджень в галузі чистої енергії, сучасного транспорту, цифровий промисловості, інноваційних матеріалів і товарів.

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь:

Ірина Батманова

Голова відділу маркетингу, практика з питань енергетики, Європа

+48 22 24 25 106

iryna.batmanova@dentons.com

Офіційні постачальники послуг