Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias у рейтингу роботодавців дружніх до молоді

Intellias у рейтингу роботодавців дружніх до молоді

18 лютого 2022 року, 
Україна 

Українську ІТ компанію Intellias було визнано одним з 25 роботодавців, відкритих для молодих спеціалістів до 25 років. Цей рейтинг вже вчетверте проводить компанія STUD POINT із метою заохотити більше компаній наймати молодих спеціалістів. Основний критерій, за яким роботодавці потрапляють у список, – це відкритість до найму спеціалістів до 25 років. 

У 2021 році частина Junior спеціалістів в Intellias зросла вдвічі та склала 11%. Частина спеціалістів до 25 років ще вища – вона складає 13%. Intellias активно працює над різними форматами розвитку та навчання молодих талантів. Так, у 2021 році компанія запустила освітній хаб IntelliStart. 

Ми переконані, що молоді таланти — це запорука стабільного розвитку української ІТ галузі. За останній рік компанія Intellias активно включилась у підготовку молодих спеціалістів. Ми співпрацюємо з закладами вищої освіти наші експерти стають менторами та викладачами для тих, хто прагне розвиватись у сфері інформаційних технологій. Щоразу радіємо, коли до наших команд доєднуються студенти, які лише нещодавно захищали свої проєкти в університетах. Крім того, наш освітній хаб IntelliStart дозволяє майбутнім спеціалістам та спеціалісткам прокачати свої знання, розвинути свої навички та успішно розпочати шлях у компанії пліч-о-пліч з експертами компанії. Ми хочемо бути рушійною силою, що драйвить старт кар’єри нового покоління інженерів”, – коментує Роман Гапачило, VP, Talent Management в Intellias. 

Освітній хаб складається з практичної ІТ школи та буткемпів. У школі навчаються студенти та випускники технічних спеціальностей, а також ті, хто вивчає ІТ самостійно. На курсах викладають спеціалісти компанії та допомагають студентам отримати практичні знання за найбільш популярними ІТ напрямками: Frontend, Java, .NET, DevOps та інших. До буткемпів долучаються спеціалісти, які вже мають досвід роботи. Проте буткемпи також дають змогу навчатися, працюючи на проєкті-емуляторі під менторством досвідчених експертів Intellias. 

Крім того, компанія активно співпрацює з закладами вищої освіти (ЗВО). Спеціалісти Intellias викладають в університетах, зокрема, на програмі “Інтернет речей” в Національному університеті "Львівська Політехніка", долучаються до професійних шкіл, як-от Зимової школи DES 2022 при Львівському національному університеті імені Івана Франка, співпрацюють з кар’єрними центрами, наприклад, на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна,  а також займаються менторством студентських проєктів, як-от під час буткемпів від Kharkiv IT Cluster.  

Intellias планує продовжувати підтримувати молодих спеціалістів. У 2022 році заплановано понад 10 програм у рамках освітнього хабу IntelliStart. Ключовими напрямками залишаються Java, C++, .NET, DevOps, Frontend та QA. Усього планується навчити близько 300 студентів, а найкращим – запропонувати можливість долучитись до компанії.  

Також, на 2022 рік ми запланували ряд активностей з топовими університетами України. Ми плануємо співпрацювати з ними в кількох напрямах: розробка спільних науково-дослідницьких проєктів під керівництвом експертів компанії, впровадження навчання в рамках дуальної освіти та створення окремих лабораторій на базі університетів задля навчальної та позанавчальної активності студентів. Окрім цих ініціатив ми плануємо проводити профорієнтаційні тренінги та заходи, щоб допомогти молодим талантам розвиватись у професії. Найближчим часом студенти Києва, Львова та Харкова можуть очікувати на цікаві ініціативи.  


Про Intellias 
Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні (Львів, Київ, Одеса, Харків, Івано-Франківськ, Дніпро), Польщі (Краків) та Сербії (Новий Сад). Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2021 році компанія отримала таке ж звання від Forbes Україна, EY та MC.Today. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року». 

Офіційні постачальники послуг