Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias – найкращий IT роботодавець України у 2021 році

Intellias – найкращий IT роботодавець України у 2021 році

06 грудня, 2021

Компанію Intellias визнано найкращим ІТ роботодавцем України. За підсумками цьогорічного опитування на ресурсі dou.ua, ми стали роботодавцем №1 серед найбільших сервісних ІТ компаній у категорії «компанії з понад 1500 спеціалістів». Це вже третя відзнака поспіль у цій категорії для Intellias. Крім того, у 2017 та 2018 роках компанію визнавали кращим ІТ-роботодавцем у категорії «компанії з понад 800 спеціалістів». Також у цьому році Intellias зайняв друге місце серед найкращих ІТ роботодавців, чиї офіси розташовані в Одесі. 

Рейтинг роботодавців від dou.ua проводиться з 2010 року та є безкоштовним і відкритим для всіх ІТ компаній України. В голосуванні, яке проводилося найбільшою спільнотою українських інженерів, брали участь спеціалісти, які працюють в ІТ компаніях. Для того, щоб віддати свій голос, спеціалісти мали авторизуватися та відповісти на 13 запитань про свого роботодавця.

«Intellias завжди приділяє багато уваги корпоративній культурі, в основі якої — людяність. Ми створюємо компанію, в якій хотіли б працювати самі. Впевнені, що круті технологічні рішення народжуються тільки в комфортній атмосфері, де кожен спеціаліст відчуває повагу та підтримку з боку команди. Плануємо й надалі покращувати наш комплекс бенефітів і сервісів, щоб залишатися найкращим роботодавцем для наших спеціалістів», – говорить Віталій Седлер, СЕО та співзасновник Intellias.

Кожну компанію оцінювали за п’ятьма критеріями: компенсація, умови праці, кар’єра, проєкт та лояльність. В усіх показниках учасники голосування високо оцінили Intellias: кар’єра – 95%, проєкт – 95%, компенсація – 95%. Особливо високо були оцінені наші умови праці та рівень лояльності. Обидва ці показники сягнули 98%. За рівнем лояльності та компенсації компанія посіла перше місце серед найбільших гравців ринку.

«Як би швидко ми не зростали, наші цінності залишаються незмінними. Ми постійно вдосконалюємо процеси в компанії, дослухаючись до думок та побажань наших спеціалістів. Наприклад, нещодавно презентували Career Hub – портал, де співробітники можуть самі керувати своїм професійним розвитком. Крім того, ми стали першою ІТ-компанією в Україні, що підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок, ініційовані Глобальним Договором ООН та агенцією ООН Жінки. Ми раді, що наші зусилля не залишилися непоміченими, і ми продовжимо реалізовувати нові ініціативи для розвитку та комфорту наших спеціалістів», – говорить Михайло Пузраков, Executive Chairman & COO та співзасновник Intellias.

Intellias вже неодноразово отримував статус найкращого роботодавця. Так, професіонали назвали Intellias одним з найкращих роботодавців 2020 року за версією опитування від EY. У 2020 році Intellias також став найкращим роботодавцем серед усіх ІТ компаній за версією Forbes Ukraine та найкращим роботодавцем серед великих сервісних компаній за версією MC Today. Крім того, Intellias потрапив у п’ятірку лідерів серед усіх учасників національного рейтингу «Компанії, дружні до родин» від Фонду Народонаселення ООН в Україні та Центру «Розвиток КСВ». Компанія вже двічі компанія отримувала нагороди у рейтингу «Велопрацедавець року» від UCycle.

DOU.ua – найбільша українська спільнота розробників. Портал раз на рік проводить дослідження для визначення найкращих роботодавців серед ІТ компаній.


Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську, Дніпрі та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. 

Офіційні постачальники послуг