Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias – найкращий IT роботодавець 2021 року за версією Forbes

Intellias – найкращий IT роботодавець 2021 року за версією Forbes

12 січня, 2022

Україна 

Intellias вдруге поспіль став найкращим ІТ роботодавцем за версією Forbes Ukraine. У щорічному рейтингу видання оцінило роботодавців України та визначило 50 найкращих. За результатами дослідження Intellias отримав максимальну кількість балів серед представлених IT компаній та посів друге місце у загальному рейтингу.  

За даними опитування, саме спеціалістам Intellias вдається найкраще утримувати баланс між роботою та відпочинком. Крім того, вони найбільше задоволені графіком роботи, а також готові рекомендувати компанію друзям.  

«У 2021 році команда Intellias зросла на 70% та розширила географію своєї присутності як в Україні, так і поза її межами. Наш пріоритет – комфортні умови роботи для інтеліасівців, і ми продовжуємо їх удосконалювати. Задля цього реалізували декілька проєктів зокрема, запустили портал Career Hub, який дозволяє самостійно керувати своєю кар’єрою. Також, ми стали першою ІТ компанією в Україні, яка підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок. За рік ми значно удосконалили програму допомоги для вагітних жінок, батьків та мам новонароджених малюків. Ми прагнемо залишатися найкращою компанією-роботодавцем та дуже вдячні нашим спеціалістам і спеціалісткам за високу оцінку наших зусиль», – говорить Віталій Седлер, СЕО та співзасновник Intellias.

Для складання рейтингу організатори надіслали анкету спеціалістам, які працюють у компаніях-претендентах на звання найкращого роботодавця. Під час анонімного опитування можна було оцінити свою компанію за наступними критеріями: лояльність та готовність рекомендувати компанію як роботодавця; задоволеність робочим місцем і графіком роботи; інформаційна відкритість компанії; наявність і склад соціального пакету; можливості для розвитку в компанії; відчуття турботи з боку компанії під час карантину тощо. Загалом було опитано понад 25000 респондентів. Результати опитування були доповнені оцінками експертів та інформацією з відкритих джерел. Згідно з методологією, Forbes оцінював компанії за 100-бальною шкалою, де 60% підсумкового балу – оцінки спеціалістів компаній, 20% – оцінки експертів ринку праці та 20% – оцінка даних про компанію з відкритих джерел. 

Багато років поспіль Intellias є також одним із кращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від EY та MC.Today. Крім того, Intellias потрапив до п’ятірки лідерів серед усіх учасників національного рейтингу «Компанії, дружні до родин» від Фонду Народонаселення ООН в Україні та Центру «Розвиток КСВ» та вже двічі отримував нагороди у рейтингу «Велопрацедавець року» від UCycle.  


Про Intellias 

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2400 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську, Дніпрі та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, США, Ізраїлі, Сербії, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей.  У 2021 році Intellias втретє увійшов до списку найкращих сервісних IT компаній світу за результатами рейтингу The Global Outsourcing 100. 

Офіційні постачальники послуг