Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила право індійської Lifelong Meditech імпортувати медичне обладнання в Україну

INTEGRITES успішно захистила інтереси одного з найбільших індійських виробників та експортерів медичного обладнання, Lifelong Meditech, у спеціальному розслідуванні щодо імпорту шприців в Україну. Ініціатором розслідування виступив український виробник «Гемопласт».

Стратегія практики міжнародної торгівлі INTEGRITES, що супроводжувала Lifelong Meditech впродовж усіх етапів розслідування, складалася з елементів як правового, так і економічного захисту. В результаті вдалося досягти завершення розслідування без застосування до клієнта спеціальних заходів.

Вирішення справи на користь Lifelong Meditech допоможе компанії залишитися на українському ринку та зберегти ринкову частку. Результат справи також позитивно вплине на конкуренцію та забезпечить доступ споживачів до різних видів шприців.

До складу команди, що працювала над проектом на чолі з керівником практики Сергієм Лахном, увійшли радник з економічних розслідувань Євген Іванець, помічник юриста Іван Єфіменко та фахівці аналітичного департаменту фірми.

Практика Міжнародної торгівлі INTEGRITES відзначена у Tier 2 в Україні згідно з The Legal 500 2020, одним із найбільш авторитетних міжнародних юридичних рейтингів.

Офіційні постачальники послуг