Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES провела юридичний аудит для Avia Solutions Group щодо інвестиційної угоди з Certares на суму 300 мільйонів євро

INTEGRITES виступила юридичним радником Avia Solutions Group, провідної аерокосмічної групи з близько 100 офісами та виробничими станціями по всьому світу, з питань українського права щодо стратегічного партнерства з Certares Management LLC (Certares), провідним американським радником у туристичній та готельній сферах.

Партнерство передбачає 300 мільйонів євро структурованих інвестицій Certares в акціонерний капітал Avia Solutions Group. Кошти будуть спрямовані на реалізацію наступного етапу розвитку Avia Solutions Group, пов’язаного з пасажирською та вантажною авіацією, технічним обслуговуванням та інженерією, навчанням екіпажу, наземним обслуговуванням та логістикою.

Угоду, яка передбачає стандарті умови та процедури погодження, планують завершити у четвертому кварталі 2021 року.

Команда INTEGRITES провела аудит постачальників основної дочірньої компанії Avia Solutions Group в Україні. Інші консультанти Avia Solutions Group по угоді – Morgan Stanley & Co. International plc (фінансовий радник), White & Case (юридичний радник). Herbert Smith Freehills – юридичний радник Certares.

До команди, що працювала над проєктом на чолі з партнером та керівником практики корпоративного права та M&A INTEGRITES Іллею Ткачуком, увійшли старший юрист Інна Кострицька, юрист Юлія Блешмудт, молодший юрист Ярослав Пилипець та помічник юриста Ольга Болотіна.

Офіційні постачальники послуг