Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Грантова підтримка українського бізнесу при переході з російських облікових систем на рішення від Місrosoft

Грантова підтримка українського бізнесу при переході з російських облікових систем на рішення від Місrosoft

Березень, 2024 р.

Компанія Innoware і Агенція Grant Guide уклали Стратегічну партнерську угоду, за якою представники українського бізнесу, що планують міграцію з облікових систем: 1С, BAS, Галактика, Парус, Моноліт, Бітрікс тощо на аналогічні рішення від Місrosoft, можуть отримати необхідне фінансування без зобов’язань повернення коштів (грант) на проекти:

За словами Дмитра Попінако, СEO Innoware: «З початку повномасштабного вторгнення ми отримуємо багато звернень від представників українського бізнесу щодо необхідності заміни, зокрема, російських облікових систем на аналогічні рішення від Місrosoft. На жаль, у нинішніх реаліях, через брак фінансів  такі проекти переносяться до «кращих часів». Так, впровадження будь-якого нового програмного забезпечення потребує певних інвестицій, але сьогодні є можливість отримати необхідне фінансування на проекти переходу на рішення від Microsoft. Ми впевнені, що завдяки  співпраці з Агенцією Grant Guide, представники українського бізнесу зможуть отримати необхідну фінансову підтримку, щоб якомога швидше  оновити інформаційні системи для управління підприємствами та обліку на Microsoft Dynamics 365 Business Central».

Ірина Фіщук, Директор Агенції Grant Guide: «Цінності наших компаній збігаються. І ми, і Innoware допомогаємо українському бізнесу відмежуватись від програмного забезпечення, що несе ризики для підприємств і економіки нашої країни, і максимально швидко мігрувати на сучасну, гнучку, міжнародно визнану ERP систему Microsoft Dynamics 365 Business Central. Не варто чекати додаткової офіційної заборони або нових хакерських атак країни-агресора. Обирайте разом з Innoware рішення, прораховуйте вартість впровадження, і звертайтесь до нашої Агенції. Ми допоможемо знайти та отримати необхідне фінансування для вашого проекту».


Інформація про  Innoware

Понад 22 роки Innoware допомагає компаніям у всьому світі впроваджувати інноваційні інформаційні системи управління бізнесом: надає послуги з впровадження та підтримки Microsoft Dynamics 365 (ERP, CRM), хмарних рішень Microsoft AZURE і всієї лінійки сервісів Microsoft 365, рішень для автоматизації бізнес-процесів на базі платформи Microsoft Power Platform і Power Automate.

Досвід компанії налічує понад 500 успішно реалізованих проектів на великих і середніх підприємствах, розташованих в Україні, Чехії, Великобританії, Швейцарії, Польщі, ОАЕ, Сербії, Молдові, США, Грузії, Казахстані, Руанді, Кенії, Латвії, Кіпрі.

Серед клієнтів такі відомі компанії, як Leoni, Ahmad Tea, Kernel, Ciklum, Zepter, Оболонь, Synevo, МетІнвест, UniCredit Bank, МАУ, Житомирський маслозавод «Рудь» та інші.

Інформація про  Агенцію Grant Guide

Агенція  Grant Guide – це команда фахівців, які мають досвід роботи у грантовому та проєктному менеджменті понад 15 років.

Головна мета під час роботи з клієнтами: отримати грант для клієнта і допомогти використати його для розвитку підприємства та української економіки.

Наші переваги перед конкурентами:

  • Ми працюємо над грантовою заявкою допоки вона не буде схвалена.
  • Агенція супроводжує замовника на усьому шляху до отримання гранту.
  • Перед підготовкою бізнес-плану ретельно звіряємо його відповідність умовам програми.
  • Ми готуємо клієнта до співбесіди з грантодавцями. А також працюємо з клієнтом над звітами щодо використання грантових коштів. Через таку “глибоку” співпрацю ми маємо високий рівень результативності.

Один з напрямків, в якому ми допомагаємо українським компаніям – отримання грантових коштів для автоматизації процесів. Ми співпрацюємо як грантовий партнер із Innoware, щоб допомогти українському бізнесу мігрувати на рішення від Microsoft.

Якщо ви плануєте впровадження Microsoft Dynamics 365 Business Central і не знаєте з чого почати, звертайтесь. Ми допоможемо обрати рішення, яке підходить саме для вашого підприємства, розрахуємо вартість впровадження і проконсультуємо стосовно вибору найкращого варіанту фінансування проекту: телефонуйте: +380444902220, пишіть: info@innoware.com.

Офіційні постачальники послуг