Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Heidrick & Struggles оголошує про придбання WE Partners Україна

Київ, 21 грудня 2021 Heidrick & Struggles (Nasdaq: HSII), провідний глобальний консультант з розвитку лідерства та розробки рішень з управління талантами, уклав угоду про придбання компанії WE Partners, лідера з добору топ-менеджерів (executive search) та управлінського консалтингу в Україні.

Придбання є частиною стратегії Heidrick & Struggles з розширення глобальної присутності на ринках з високим потенціалом по всьому світу. WE Partners – досвідчена компанія на українському ринку, що надає послуги з добору керівників та розвитку лідерства. В результаті угоди Heidrick & Struggles стане провідним гравцем ринку консалтингових послуг для топ-менеджерів з питань лідерства та надаватиме ще ширший спектр рішень і можливостей з добору керівників локальним та міжнародним клієнтам в Україні.  

Тетяна Фурцева, старша партнерка та директорка WE Partners, наголошує:

«Ми раді укласти угоду з Heidrick & Struggles та стати частиною відомої глобальної консалтингової мережі з пошуку топ-керівників та розвитку лідерства. Ми вже працюємо з 26% локальних та іноземних компаній з топ-100 найбільших компаній України за версією Forbes 2021 року. Завдяки глобальному охопленню Heidrick & Struggles український бізнес отримає доступ до кращих міжнародних управлінських талантів, методів оцінки й розвитку, і ми зможемо задовольнити потреби українського бізнесу в унікальних рішеннях, які щороку зростають та стають більш комплексними».

Тім Людке, партнер та регіональний керівник з розвитку бізнесу на стратегічних ринках Heidrick & Struggles, коментує:

«Український ринок інтегрується у світову економіку, і ми бачимо величезний попит на далекоглядних лідерів. Цифрова трансформація, яку пришвидшила пандемія, вимагає керівників-новаторів, здатних працювати в умовах невизначеності. Вихід на український ринок – важливий крок у стратегії розширення Heidrick & Struggles на ринках, що швидко зростають. Ми дуже раді працювати з дійсно професійною командою в Україні».

Сума угоди публічно не розголошується. Угоду планують закрити у першому кварталі 2022 року з дотриманням умов закриття.


Інформаційна довідка

Heidrick & Struggles International, Inc. – публічна компанія (NASDAQ: HSII). Світовий лідер з пошуку керівників найвищого рівня та консалтингу для найбільших організацій світу. У партнерстві з клієнтами компанія вирішує завдання з розвитку лідерів та організацій, поєднує послуги та знання у галузі добору, різноманітності та інклюзії, оцінки та розвитку керівників; формування та підвищення ефективності управлінських команд, створення корпоративної культури та рішень у галузі розвитку людського капіталу. Компанія заклала підвалини галузі управлінського консалтингу 65 років тому. Сьогодні компанія надає інтегровані рішення в галузі управління талантами та людського капіталу, допомагаючи клієнтам змінювати світ.® www.heidrick.com

WE Partners – консалтингова компанія з пошуку, оцінки та розвитку керівників найвищого рівня. WE Partners працює на ринках України та Казахстану. Клієнти – найбільші національні та міжнародні компанії в ключових галузях економіки. Виручка компанії за 2020 рік склала $1,5 мільйона, за 2021 рік очікується ріст на 25% – до $2 мільйонів. Входить до AESC – Міжнародної асоціації компаній Executive Search, яка об'єднує найбільших світових гравців галузі. https://wepartners.com/

Контакти для медіа:

WE Partners

Ольга Селезньова

seleznova.o.m@gmail.com

Heidrick & Struggles

Ніна Чанг

nchang@heidrick.com

Офіційні постачальники послуг