Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL виступила юридичним партнером UDPRenewables в закритті угоди з Nebras Power

EVERLEGAL виступила юридичним партнером UDPRenewables в закритті угоди з Nebras Power

EVERLEGAL виступила юридичним партнером UDP Renewables в закритті угоди з катарською інвестиційною енергетичною компанією Nebras Power.

EVERLEGAL надала повну юридичну підтримку UDP Renewables в закритті угоди щодо придбання компанією Nebras Power контрольного пакету акцій у компаніях-операторах сонячних електростанцій UDP Renewables, а саме: “Скіфія-Солар-1”, “Скіфія-Солар-2”, “Фрі-Енерджи Генічеськ”, “Терслав” і “Сан Пауер Первомайськ”. Відсьогодні катарська компанія перетворюється у активного гравця на ринку відновлюваної енергетики України!

Професійна енергетична команда EVERLEGAL пiд керiвництвом партнера та керiвника практики енергетики Андрія Оленюка та у складі керуючого партнера Євгенія Дейнеко, старшого юриста Юлії Кильчинської, юристів Ольги ГороднюкЛідії Ватутіної та Анни Гайдай, надала повну юридичну підтримку UDP Renewables в закритті угоди. Юридичні послуги включали в себе, зокрема, підготовку та погодження проектів документів з метою виконання передумов для закриття, підготовку та погодження проектів документів, необхідних для передачі контрольного пакету акцій на користь покупця, а також консультування з трудових, банківських та регуляторних питань.

Для EVERLEGAL підтримка цієї угоди має особливе значення, адже ефективна співпраця між компаніями дозволить зробити вагомий внесок у розвиток національної енергетики, наблизить Україну до реалізації довгострокової стратегії декарбонізації економіки.

Досягнення цих цілей лежить в основі напрямку сталого розвитку в EVERLEGAL, і команда компанії щиро радіє, що може додати підтримку ще одного значимого проєкту до своїх результатів  #Sustainability.

EVERLEGAL щиро вітає UDP Renewables та Nebras Power із успішним закриттям угоди!

Офіційні постачальники послуг