Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL у рейтингу “ТОП-50” від видання “Юридична Практика”

EVERLEGAL у рейтингу “ТОП-50” від видання “Юридична Практика”

«50 провідних юридичних фірм України» 2022 - підсумки всеукраїнської дослідницької програми, яку щорічно проводить видання "Юридична практика".

У 2022 році ми усі зіткнулись із небаченими досі викликами, які в тому числі значно вплинули на ринок юридичних послуг в Україні. На цьому нелегкому шляху юридичні компанії докладають усіх зусиль для відновлення своєї діяльність, підтримки колег, клієнтів та допомоги Україні.

Саме ці фактори і стали основною в цьогорічній оцінці ринку юридичних послуг України. (Детальніше про методологію дослідження за посиланням)

Згідно з підсумками дослідження «50 провідних юридичних фірм України 2022», команда EVERLEGAL здобула наступні визнання, а саме:

EVERLEGAL посіла 6 місце у загальному рейтингу «ТОП-50» (посилання на рейтинг), та

Відповідно до оцінки колег по ринку, команда EVERLEGAL зайняла 9 місце у рейтингу визнання юридичних фірм (посилання на рейтинг).

Такі результати вкотре підтверджують позицію EVERLEGAL серед юридичних фірм ТОП-10 на ринку України.

Детальніше ознайомитись із результатами дослідження та проглянути повний випуск «50 провідних юридичних фірм України 2022» ви можете за посиланням.

Дізнатись про ініціативи EVERLEGAL на підтримку України, долучитись або ж звернутись за допомогою ви можете за посиланням.

Офіційні постачальники послуг