Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL у фіналі “FT Innovative Lawyers 2024”

EVERLEGAL у фіналі “FT Innovative Lawyers 2024”

Ми раді повідомити, що EVERLEGAL увійшла до фіналу міжнародного конкурсу FT Innovative Lawyers 2024 у номінації «Innovative lawyers in Sustainability & ESG».

Цей конкурс висвітлює ключові досягнення та розвиток у юридичному секторі, аналізуючи інноваційні роботи як в юридичній практиці, так і в бізнесі. Конкурс залучає юридичні фірми та внутрішні юридичні команди до подання своїх кейсів, які демонструють новаторські підходи.

Цією відзнакою EVERLEGAL вкотре підтвердила:

  • Свою відданість та постійний вклад у сферу сталого розвитку та ESG.
  • Наше уміння створювати інноваційні підходи на юридичному ринку.
  • Креативне мислення нашої команди, наполегливість та орієнтацію на результат.

Визнання отримала нова практика EVERLEGAL Гуманітарного права (Humanitarian Law), яка була створена у відповідь на трансформацію юридичного ландшафту після повномасштабного вторгнення рф в Україну. Вони виявили нагальну потребу у спеціалізованій юридичній підтримці для міжнародних організацій, що втілюють свої гуманітарні місії в Україні, створили команду та практику, яка надає експертну юридичну підтримку таким організаціям як ООН, USAID, DRC, NRC, Global Communities та інші. Їх новаторський підхід дозволив завоювати довіру ключових міжнародних організацій і відігравати вагому роль у сприянні гуманітарній допомозі Україні.

EVERLEGAL щиро дякує команді FT Innovative Lawyers 2024 за відзнаку нашої компанії. Також дякуємо нашим клієнтам за вашу довіру до EVERLEGAL.

Фінальні результати конкурсу будуть оголошені 12 вересня на церемонії у Музеї природознавства в Лондоні.

Дізнатись детальніше про конкурс та усіх фіналістів ви можете за посиланням.

EVERLEGAL – PARTNER OF THE FUTURE

Офіційні постачальники послуг