Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL розпочинає партнерство з ELSA – Європейською асоціацією студентів права!

EVERLEGAL розпочинає партнерство з ELSA – Європейською асоціацією студентів права!

Європейська асоціація студентів права (ELSA) - це міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова організація, яку очолюють студенти та випускники правничих факультетів, маючи за мету досягнення академічної та особистісної вдосконаленості, доповнюючи університетську освіту.

EVERLEGAL виступає річним платиновим партнером ELSA з метою об'єднання зусиль у розвитку молодих юристів та відкриття нових можливостей для студентів правників з усієї України. Спільно з ELSA ми плануємо проведення освітніх заходів та запуск спільних проєктів, поєднуючи наші ресурси, досвід та знання для підтримки майбутнього покоління юристів.

Співпраця з організаціями, що мають за мету підготовку молодих юристів до професійного життя має важливе значення для EVERLEGAL, оскільки вона сприяє розвитку освіти в Україні та сприяє досягненню ЦСР ООН, зокрема:

  • Ціль 4. Якісна освіта

В EVERLEGAL ми прагнемо розвивати таланти та надавати можливості для студентів-правників розпочинати свою кар'єру у провідній юридичній компанії на ринку України. Наша співпраця з ELSA підтверджує нашу відданість розвитку юридичної освіти та розширенню можливостей майбутніх юристів.

Працюємо для кращого майбутнього України

EVERLEGAL - PARTNER OF THE FUTURE

Офіційні постачальники послуг