Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL розпочала співпрацю з компанією DELFAST

EVERLEGAL розпочала співпрацю з компанією DELFAST

Команда EVERLEGAL розпочала співпрацю з компанією DELFAST – виробником електробайків, рекордсменом книги рекордів Гіннеса

EVERLEGAL виступає юридичним партнером та радником DELFAST як у питаннях діяльності бізнесу в Україні, так і забезпечує юридичний супровід розбудови дистриб’юторської мережі у Сполучених Штатах Америки та Канаді.

Даний проєкт супроводжує команда у складі партнера Олександра Ружицького, старшого юриста Олександра Демчука та юриста Каталіни Шкуро.

Юридична підтримка цього проєкту має цільове значення для напрямку Sustainability в EVERLEGAL, а саме:

  • EVERLEGAL, як «bike-friendly*» фірма, буде підтримувати розвиток компанії DELFAST на світовому ринку екотранспорту та сприятиме подальшому динамічному зростанню клієнта.
  • Підтримка зазначеного проєкту є ще одним кроком для досягнення Цілей Сталого Розвитку ООН, а саме: Ціль 13. Зміни клімату. Скорочення викиду CO2 в атмосферу.

Варто також зазначити, що нещодавно компанія DELFAST залучила інвестиції на USD 3.4 мільйона на розробку і виробництво електробайків в Україні.

*"bike-friendly": EVERLEGAL є першою в Україні юридичною компанією "bike-friendly", Велороботодавцем 2017 року, та має власний корпоративний велопарк.

Офіційні постачальники послуг