Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL приєдналася до Асоціації експертів зі сталого розвитку (ASDE)

EVERLEGAL приєдналася до Асоціації експертів зі сталого розвитку (ASDE)

Партнери EVERLEGAL (Євгеній Дейнеко та Андрій Оленюк) приєдналися до Асоціації експертів зі сталого розвитку (ASDE)!

Команда #Sustainability в EVERLEGAL підтримуватиме асоціацію у досягненні її цілей сформувати стале середовище, а також допомогти суспільству розвинути чітке розуміння стійкості, зрозуміти ризики та побачити можливості для майбутнього.

Кожний бізнес – це не просто синергічне об'єднання людей для отримання прибутку. Це повноцінна соціальна ланка, яка своїми цінностями та глобальними поглядами може змінювати суспільство.

«Хибно вважати, «що сталий розвиток» – це тренд. Це вже вибір відповідальних компаній, які є лідерами у своїй галузі» — відмітив керуючий партнер EVERLEGAL, Євгеній Дейнеко.

Сталий розвиток стає новим шляхом взаємодії держави та корпоративного сектору, адже це значно прискорює подолання проблеми бідності, нераціонального використання ресурсів та інспірує збалансований розвиток економіки.

Для цього EVERLEGAL створили власну програму підтримки ініціатив сталого розвитку, яка допоможе полегшити діалог між державним і приватним секторами щодо впровадження сталих ініціатив.

Більш детально про ASDE та партнерів асоціації за посиланням.

Офіційні постачальники послуг