Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL повторно високо відзначена у рейтингу провідних юридичних фірм України за 2020 рік

EVERLEGAL повторно високо відзначена у рейтингу провідних юридичних фірм України за 2020 рік

У цьому році EVERLEGAL отримала наступні відзнаки:

  • EVERLEGAL – провідна юридична фірма в сферіЕнергетики та природніх ресурсів (8 позиція в ТОП-10).
  • Андрій Оленюк, партнер фірми, - провідний юрист України в практиціЕнергетики та природніх ресурсів (5 позиція в ТОП-5). Євгеній Дейнеко, керуючий партнер фірми, відзначений в цій галузі, як активно залучений юрист до проектів в сфері Енергетики та природніх ресурсів.
  • EVERLEGAL – провідна юридична фірма вСудовій практиці (9 позиція в ТОП-10). Партнери фірми, Андрій Порайко та Олександр Ружицький  – видатні юристи в цій галузі.
  • Фірму рекомендовано вКорпоративній практиці та практиці Злиттів і Поглинань. Євгеній Дейнеко, керуючий партнер, відзначений як видатний юрист в цій галузі.
  • Також EVERLEGAL відзначена в сферіІТ, телекомунікацій та медіа, Банківського та фінансового права, реструктуризації боргу, Аграрного права та Трудового права.
  • Всеволод Волков, партнер EVERLEGAL відзначений у сферіБанківського та фінансового права, реструктуризації боргу, як видатний юрист в цій галузі.

EVERLEGAL дякує виданню "Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients", клієнтам та колегам за визнання, а команді – за гарну роботу.

Офіційні постачальники послуг