Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EVERLEGAL – юридичний партнер проєкту Sustainability Recovery Facility

EVERLEGAL – юридичний партнер проєкту Sustainability Recovery Facility

EVERLEGAL - юридичний партнер проєкту, направленого на відновлення бізнесу в Україні

10.01.23 команда EVERLEGAL офіціно стала партнером Асоціації експертів сталого розвитку в рамках проєкту "Sustainability Recovery Facility", мета якого полягає у збереженні роботи бізнесу в Україні, попри воєнні дії, та допомозі розвивати економіку країни на принципах сталого розвитку.

Євгеній Дейнеко, керуючий партнер EVERLEGAL, щодо співпраці у рамках проєкту Sustainability Recovery Facility:

«Ми прагнемо активізувати наші зусилля щодо підтримки України, в тому числі українського бізнесу. ASDE і EVERLEGAL поділяють однакові високі цінності.

Ми долучаємось до проєкту ASDE «SRF» у якості юридичного партнера, щоб працювати разом і допомагати бізнесу в Україні з юридичними викликами, пов'язаними з негативними наслідками війни, та зробити свій безпосередній внесок у свободу України та Цілі сталого розвитку № 16: мир, справедливість та сильні інституції, та № 8: Гідна праця та економічне зростання».

Sustainability Recovery Facility - стане початком формування партнерської платформи для бізнесу, інвесторів та експертів з метою розвитку потенціалу, консультацій та реалізації конкретних планів як в економічній складовій, так і в соціальній та екологічній, що є основами сталого розвитку.

Нагадаємо, що EVERLEGAL має власний напрям Сталого Розвитку в компанії, як їх шлях і прагнення сприяти досягненню ЦСР, підтримуючи українські та міжнародні ініціативи сталого розвитку, звертаючись до компаній та організацій-однодумців для співпраці, та впроваджуючи власні ініціативи сталого розвитку.

Дізнайтесь більше за посиланням.

Офіційні постачальники послуг