Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Діалог щодо поточних викликів у галузі відновлюваної енергетики України

Діалог щодо поточних викликів у галузі відновлюваної енергетики України

Американська торговельна палата в Україні веде активний діалог з Прем'єр-міністром, Міністерством енергетики та захисту довкілля, Офісом Президента, Парламентом та ключовими стейкхолдерами щодо поточної ситуації у відновлюваній енергетиці. Будь-яке ретроспективне рішення української влади щодо відновлюваних джерел енергії матиме негативний вплив на довіру міжнародних інвесторів до України. Захист прав інвесторів та недоторканність договорів є важливими для збереження довіри міжнародних інвесторів до України. Довіра міжнародних інвесторів є необхідною умовою не лише для галузі відновлюваних джерел енергії, але й для забезпечення успішного процесу приватизації в короткостроковій перспективі, запуску концесійних проектів для відновлення інфраструктури України та залучення заявлених прямих іноземних інвестицій у розмірі 50 мільярдів доларів.

Американська торговельна палата в Україні (Палата) вітає ініціативу Прем'єр-міністра щодо проведення конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою, про яку він заявив 29 жовтня на інвестиційному форумі RE:Think Invest in Ukraine у Маріуполі. 31 жовтня Виконавчий комітет Ради Директорів Палати та запрошені гості зустрілися з керівництвом уряду під головуванням Прем'єр-міністра Олексія Гончарука та провели обговорення, які очолили Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель та заступниця Голови Офісу Президента Юлія Ковалів. Учасники, разом з ключовими міжнародними інвесторами у галузі відновлюваних джерел енергії та міжнародними фінансовими установами готові працювати разом з органами державної влади над пошуком рішення цього питання, яке було б прийнятним для всіх сторін.

Офіційні постачальники послуг