Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Dentons дає поради головним юрисконсультам щодо розробки стратегії на наступні 12 місяців і далі за допомогою New Dynamic

29 червня, 2020 – Dentons запустили інструмент New Dynamic, використовуючи поради членів власної команди очільників юридичних відділів найбільших корпорацій (від Nextlaw In-House Solutions), а також поради, таланти та інновації юридичних фахівців-практиків. Цей інструмент (хаб знань) допоможе юристам компаній враховувати та реагувати на проблеми широкого спектру, а також оновити їх стратегічний план. Він також допоможе їм в управлінні викликами у новій світовій динаміці.

Хаб також містить юридичну інформацію, з доступом до вебінарів, юридичних інструментів та найсвіжіших статей з 76 країн, де є представництва Dentons.

Відкрийте для себе:

  • Керівництво для головних юрисконсультів та штатних команд юристів щодо того, як покращити цифрову стратегію в цей час
  • Поради щодо «критичних точок», які головні юрисконсульти, можливо, хотіли б врахувати
  • Поради щодо того як розробити стратегію на майбутні місяці
  • Важливість використання перерв, з метою удосконалення ваших навичок лідера
  • Керівництво щодо питань стійкості ланцюгів поставок та можливостей в рамках ЕСУ
  • Інформація та поради щодо юридичних питань з 76 країн світу
  • Практичні уроки на прикладі Південної Кореї

Dentons підтримує своїх клієнтів та спільноти в умовах COVID-19. Dentons швидко зорієнтувалися у використанні глобальних інструментів, щоб допомогти своїм клієнтам та громадам протистояти проблемам, що пов‘язані з пандемією. Центр COVID-19, розроблений Dentons - ще один ресурс для організацій, який включає механізми відстеження питань сфери працевлаштування, захисту даних, неплатоспроможності, антимонопольного та конкурентного права та 1000+ інших порад, а також pro bono хаб.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Астрід Егертон-Вернон

Глобальний директор з питань комунікацій

Вашингтон, DC

D + 1 202 408 3260

E Astrid.Egerton-Vernon@dentons.com

Про Dentons

Dentons - найбільша міжнародна юридична фірма, яка об‘єднує таланти в більш ніж 75 країнах світу. Юридичні та бізнес-рішення, які пропонує Dentons отримують переваги від глибоких зв’язків із нашими громадами та від відзначених нагородами досягнень в обслуговуванні клієнтів, зокрема Nextlaw та центру із надання інноваційних та стратегічних консультативних послуг. Поліцентричний та цілеспрямований підхід Dentons, відданість інклюзивності та різноманіттю, а також фахівці найвищого рівня кидають виклик статусу кво у відстоюванні інтересів клієнтів та громад в умовах нової динаміки. www.dentons.com

Офіційні постачальники послуг