Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Чи підкорить ТікТок новий HAPPY BOX з Аврори так, як це зробив WOW BOX весною? І що особливого у цій новинці?

Чи підкорить ТікТок новий HAPPY BOX з Аврори так, як це зробив WOW BOX весною? І що особливого у цій новинці?

Щоб літо запамʼяталося українкам не спекою, а приємностями, мережа мультимаркетів Аврора створила новий оригінальний продукт у колаборації з брендами MERMADE, Золота Країна та SRIBNA KRAINA. З 19 липня на полицях магазинів мережі зʼявляться яскраві набори HAPPY BOX, всередині яких покупці гарантовано знайдуть два засоби доглядової косметики MERMADE, а якщо пощастить — коштовну прикрасу.

«Такі акції дуже важливі для нашої компанії, адже завдяки їм ми можемо порадувати клієнтів, бо вони мають змогу придбати трендову продукцію й водночас відчути себе переможцями, бо покупка вигідна, корисна, та ще й із сюрпризом. І не менш важливе партнерство з іншими бізнесами у розробці унікального продукту. Адже, обʼєднуючись, ми створюємо для наших покупців нову, виняткову цінність», — розповідає про проєкт маркетинг-директор Аврори Роман Сівковський.

HAPPY BOX мають примітне пакування. Скибка кавуна, яку імітує глянцева картонна коробка, — один з найулюбленіших символів літа. Ба більше, вигляд боксу натякає на його ароматне наповнення. Вміст косметики MERMADE варіюється: у кожному упакуванні є гель для душу з ароматом кавуна, а другим засобом може бути бальзам для губ, міст для тіла, кремова маска для обличчя або зволожувальні патчі. 

«Ми обожнюємо літо, адже це завжди час для нових щасливих емоцій. А що більше асоціюється з цим чудовим сезоном, аніж солодкі та соковиті кавуни? Саме тому у наборах можна буде знайти косметику з яскравими ароматами з лімітованої лінійки. Розпаковка нагадає вам емоції, що ви відчували під час найкращої літньої відпустки у своєму житті», — поділилася думками про цінність продукту директорка з маркетингу MERMADE Анастасія Чередник.

Літні HAPPY BOX в Аврорі — це вже другий партнерський проєкт національних брендів. Першим були WOW BOX, що спричинили справжній фурор і розлетілися з полиць за пʼять днів. Шалений попит був цілком обґрунтований: ціна набору доглядових засобів була значно нижча за їхню сумарну роздрібну вартість, до того ж у певних коробочках ховалися прикраси від SRIBNA KRAINA. Відеоогляди розпакування боксів збирали у соціальних мережах мільйони переглядів. 

Цього разу кількість наборів також лімітована, а умови акції ще захопливіші: у пакунках HAPPY BOX є не лише срібні, а й золоті прикраси. І вибір різноманітніший: сережки, підвіски, ланцюжки, браслети. 

«Тепле літо, соковитий кавун, сяючі прикраси та улюблена косметика… Здається, це — ідеальна комбінація! Ми щасливі бути частиною цієї колаборації та дарувати найтепліші емоції», — прокоментувала участь у проєкті директорка з маркетингу Золота Країна та SRIBNA KRAINA Олена Смірнова.

Вартість HAPPY BOX доступна. Проте Аврора, як завжди, зробила умови купівлі ще приємнішими. Звичайна ціна набору — 199 грн, але його можна отримати за акційною ціною 99 грн. Треба лише придбати в Аврорі товарів на суму від 90 грн одним чеком або купити один з товарів партнерів мережі (ця продукція має спеціальні позначки на цінниках).

Офіційні постачальники послуг