Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

CBRE Ukraine розширює присутність у Молдові під брендом CBRE Moldova

CBRE Ukraine розширює присутність у Молдові під брендом CBRE Moldova

Київ – 15 листопада, 2023 – CBRE Ukraine, що є частиною афілійованої мережі міжнародної компанії CBRE, рада оголосити про розширення своєї присутності у Молдові під брендом CBRE Moldova.

Компанія CBRE є визнаним глобальним брендом, що надає професійні консультаційні послуги у сфері комерційної нерухомості в більш ніж 100 країнах світу.

CBRE Moldova надає повний спектр послуг в сфері комерційної нерухомості, серед яких: агентські послуги, ринки капіталу, управління та експлуатація об’єктів комерційної нерухомості, оцінка та консалтинг, управління проєктами та технічний консалтинг, управління інфраструктурою об’єктів нерухомості.

Вихід CBRE Ukraine на ринок Молдови відзначився співпрацею з найбільшим комерційним банком країни MAIB та світовим брендом у сфері телекомунікацій, через надання послуг з управління проєктами та технічного консалтингу, а також послуг з управління об'єктами нерухомості.

Радомир Цуркан, керуючий партнер CBRE Ukraine та CBRE Moldova:

«Розширення діяльності нашої компанії в Молдові є знаковим кроком, який відповідає стратегії розвитку CBRE в Україні, з деякими корективами, пов'язаними з військовою агресією, що триває в Україні.

Ми сподіваємося, що присутність бренду CBRE на ринку Молдови не тільки принесе користь нашій компанії та нашим міжнародним клієнтам, але й сприятиме формуванню сегменту послуг у сфері комерційної нерухомості міжнародного рівня на локальному ринку. Ґрунтуючись на нашій репутації експерта, яку ми здобули за 15 років діяльності в Україні, ми маємо всі можливості для того, щоб надавати рішення високого рівня як місцевим, так і міжнародним клієнтам в Молдові».


Про компанію CBRE:

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), компанія зі списку Fortune 500 та S&P 500 зі штаб-квартирою в Далласі, є найбільшою у світі компанією з надання послуг у сфері комерційної нерухомості та інвестицій (на основі доходу за 2022 рік). У компанії працює понад 105 000 співробітників (крім співробітників Turner & Townsend), які обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах. CBRE обслуговує широке коло клієнтів, надаючи комплексний набір послуг, включаючи управління об'єктами, угодами та проектами; керування нерухомістю; управління інвестиціями; експертизу та оцінку; оренду нерухомості; стратегічний консалтинг; продаж нерухомості; іпотечні послуги та послуги з розвитку. Завітайте на наш веб-сайт www.cbre.com.

Український офіс CBRE був відкритий в січні 2008 року і є частиною афілійованої мережі компанії. Штат співробітників CBRE в Україні налічує більше 200 фахівців, включаючи персонал на об'єктах нерухомості, переданих компанії в управління та експлуатацію. В рамках афілійованої мережі, у 2023 компанія розширила свою присутність у Молдові під брендом CBRE Moldova. CBRE в Україні та Молдові надає повний спектр послуг в області комерційної нерухомості, серед яких: агентські послуги, ринки капіталу, управління та експлуатація об’єктів комерційної нерухомості, оцінка та консалтинг, управління проєктами та технічний консалтинг, управління інфраструктурою об’єктів нерухомості. Більш детальну інформацію Ви можете отримати, відвідавши наш сайт: www.cbre-expandia.com.

Контакти:

Діана Квітчук

+38 044 390 0000

diana.kvitchuk@cbre-expandia.com

Офіційні постачальники послуг