Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Carlsberg Ukraine вкотре підтримала популяризацію науки

Carlsberg Ukraine вкотре підтримала популяризацію науки

Carlsberg Ukraine стала генеральним спонсором українського науково-просвітницького проєкту Nobilitet. Компанія, якій виповнилося 175 років, завжди підтримує  науку, культуру, спорт та суспільство в цілому.

«Carlsberg Ukraine вкотре стала генеральним партнером заходу науки, суспільства й культури – Nobilitet 2023. Ми керуємося нашою корпоративною культурою та йдемо в ногу з часом, реагуючи на зовнішні обставини, адаптовуючи свою стратегію та відповідаючи на виклики сучасності.  Наше з Nobilitet партнерство про відповідальність та спільне бачення: наука змінює світ», - коментує партнерство старша директорка з корпоративних комунікацій Юлія Стельмах.

Успіх пивоварам Carlsberg принесла віра у науку та прогрес. Саме у їхній дослідницькій лабораторії ще у позаминулому столітті була виведена чиста культура пивних дріжджів. І це здійснило справжній прорив у галузі. Також в їхній лабораторії була створена шкала кислотності pH, здійснені перші описи структури білків, розроблені нові типи ферментів. Багато років Carlsberg підтримувала майбутнього Нобелівського лауреата — геніального Нільса Бора, якого звуть батьком квантової теорії атому.

Окрім того, Carlsberg Ukraine дотримується стратегії сталого розвитку «Разом до НУЛЯ і не тільки», яка є відповіддю на глобальні виклики: нерівність, зміна клімату та дефіцит води, питання здоров'я та добробуту. Тож, без перебільшення, можна сказати, що Копенгаген, де розташована штаб-квартира Carlsberg, та Стокгольм, де засідає Нобелівський комітет, є близькими не тільки географічно, але й світоглядно. Цьогоріч для України рішення Нобелівського комітету були доленосними — у нас з’явився перший нобелівський лауреат.

NOBILITET – це ініціатива, створена з метою популяризації науки. Спочатку проєкт фокусувався на відкриттях, що отримали Нобелівську премію. Однак зараз ініціатива сприяє поширенню широкого спектра знань, що базуються на досягненнях науки, можливостях інтелекту, вірі у прогрес та гуманізмі.

Офіційні постачальники послуг