Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Carlsberg Ukraine представляє Warsteiner Brewers Gold

Поки крафтовики знаходяться в пошуках нового смаку, Carlsberg Ukraine підкорює серця любителів пива класикою. Зустрічайте новинку в портфелі компанії — Warsteiner Brewers Gold.

Warsteiner Brewers Gold — пиво із природним бурштиновим кольором і приємними нотками меду й карамелі.

Завдяки відбірному темному й світлому солоду ви можете відчути самобутні смак та аромат. А золотий хміль робить напій витриманим і збалансованим. Пиво Warsteiner Brewers Gold доступне в банці. Вміст алкоголю сягає 5,2%.

Warsteiner — легендарний бренд, адже відомий ще з 1753 року. Спекотний серпень і надалі — ідеальний час, аби познайомитися з новим пивним смаком у чудовій компанії.

Пам'ятайте, що навіть смачний та якісний алкоголь варто вживати відповідально.

Нагадаємо, в портфелі компанії Carlsberg Ukraine такі сорти Warsteiner: Warsteiner Premium Beer, Warsteiner Double-Hopped, Warsteiner Brewers Gold та Warsteiner Fresh.


Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Офіційні постачальники послуг