Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Carlsberg Ukraine підтримує громаду та локальних виробників у Запоріжжі

Carlsberg Ukraine підтримує громаду та локальних виробників у Запоріжжі

Carlsberg Ukraine стала партнером гуманітарного проєкту Kind Hamper for Ukrainians. Це ініціатива, що створена з великим бажанням підтримати українських малих гастрономічних виробників. А також — допомогти продуктами харчування людям похилого віку, особам з інвалідністю та багатодітним сім’ям з України, які потребують продовольчої підтримки.

Проєкт реалізували у Запоріжжі. Carlsberg Ukraine придбали понад 1000 одиниць продуктів харчування від локальних домогосподарств Запоріжжя, з яких Kind Hamper for Ukrainians сформували продовольчі набори. Серед придбаної продукції – м’ясо, сир, мед, солодощі, соуси, джеми, випічка. Carlsberg Ukraine доповнила набори квасом власного виробництва.

«Запоріжжя – один із наших «домашніх» регіонів, де розташований Запорізький пивоварний завод Carlsberg Ukraine. Для нас це особлива ініціатива, яка демонструє важливий приклад, як великий відповідальний бізнес може підтримувати малий локальний бізнес і громади. За час повномасштабного вторгнення наша компанія реалізовує десятки гуманітарних проєктів, виробляє питну воду на потреби населення і підтримує економіку країни.»,  – коментують в Carlsberg Ukraine..

Продуктові бокси отримали родини з Запоріжжя – внутрішньо переміщені особи, люди похилого віку, особи з інвалідністю.


Carlsberg Ukraine —  частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664,  «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley's Garage та інші. Під час війни в Україні Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в різні регіони України. Компанія надає фінансову підтримку  благодійним фондам та організаціям у різних містах та регіонах країни задля підтримки гуманітарних ініціатив. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

Офіційні постачальники послуг