Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Carlsberg Ukraine підписала Меморандум про спільні дії з антикорупції в Україні

Carlsberg Ukraine підписала Меморандум про спільні дії з антикорупції в Україні

Carlsberg Ukraine підписала Меморандум про спільні дії з антикорупції в Україні. Офіційне підписання відбулося в межах Антикорупційного тижня від Глобального договору ООН в Україні.

Мережа Глобального договору ООН в Україні долучилась до міжнародної програми Anti-Corruption Collective Action, мета якої – сприяння державно-приватному співробітництву в рамках антикорупційних дій через залучення до діалогу бізнесу, уряду та громади.

Боротьба з хабарництвом і корупцією є невід’ємною частиною корпоративної культури в компанії Carlsberg Ukraine.

«Наш бізнес працює відповідально й прозоро. Тому для того, щоб співпрацювати з Carlsberg Ukraine, потрібно дотримуватися відповідних правил і дій у боротьбі з корупцією. Антикорупційні положення – частина кожного договору, який ми укладаємо з постачальниками. Для своїх працівників ми маємо електронний курс з протидії хабарництву та корупції. Це основна частина антикорупційної програми, яка спрямована на зниження ризику хабарництва з боку наших співробітників або контрагентів. Він обов’язковий для всіх працівників компанії. Для нас важливо обєднуватись з іншими компаніями та громадськими обєднаннями у боротьбі з корупцією. Ми не зможемо подолати її одразу, це справді довгий шлях. Але якщо до нас буде долучатися дедалі більше компаній і якщо своїм прикладом ми зможемо довести, що в Україні чесний бізнес може бути прибутковим та успішним, то поступово рівень корупції в країні буде зменшуватись»,коментує Марія Чернявська, старша директорка з правових питань Carlsberg Ukraine.

Меморандум про спільні дії з антикорупції об’єднав зацікавлені сторони з уряду, бізнесу та громадськості для пошуку спільних інтересів і сильних сторін кожного зі стейкхолдерів у боротьбі з корупцією. Унікальність проєкту полягає в тому, що саме підприємці працювали над програмою з антикорупції, керуючись проблемами та викликами, які є справді важливими в конкретній галузі.


Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth&Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

Офіційні постачальники послуг