Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Carlsberg Ukraine отримала одразу дві нагороди за результатами конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2021»

Carlsberg Ukraine отримала одразу дві нагороди за результатами конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2021»

Наприкінці жовтня відбулася головна подія у сфері корпоративних комунікацій — форум інновацій. В рамках заходу було підбито підсумки і названо переможців конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2021».

За результатами конкурсу, Carlsberg Ukraine отримала друге місце серед корпоративних друкованих видань з журналом «Пивовар» та третє місце — за соціальні мережі — корпоративну сторінку в Instagram. «Пивовар» — внутрішнє видання про новини й події в компанії, що виходить в електронному та друкованому форматах один раз на квартал. Корпоративна сторінка в Instagram — новий напрям для компанії, який почали розвивати з лютого цього року. Її основна цільова аудиторія — молоде покоління віком від 18 років. Зокрема, журі відзначило якісний візуальний контент, сучасний стиль та естетичну привабливість сторінки.

У конкурсі взяли участь понад 50 компаній, які презентували близько 100 проєктів. Головна мета заходу — надихнути учасників на продуктивну роботу та підтримати високі стандарти корпоративних медіа. Відкрили форум Оксана Тодорова, президентка Асоціації корпоративних медіа, авторка бізнес-книжок, організаторка заходу, і Дмитро Олтаржевський, член журі конкурсу, професор, доктор наук із соціальних комунікацій.

Під час самого форуму учасники обговорювали питання адаптації бізнесу до викликів 2021 року. Зокрема, дискутували про нові інструменти й технології міжнародних компаній, впроваджені інновації вітчизняного бізнесу, корпоративні медіа та розвиток професійних компетенцій.


Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

Офіційні постачальники послуг